Un mesaj de la un barbat adevarat: Femeie, fiecare particica din tine este MINUNATA

 Un mesaj de la un barbat adevarat: Femeie, fiecare particica din tine este MINUNATA

Acest mesaj a fost scris de un barbat care stie adevarata valoare a unei femei.

Fiecare particica din tine este MINUNATA... Iar acei barbati care nu sunt de acord cu aceasta afirmatie sunt niste prosti. De aceea te sfatuiesc sa nu ii pastrezi in viata ta. Nu ii crede, esti frumoasa, esti speciala, esti unica... Esti femeie si meriti tot ce este mai bun pentru toate sacrificiile pe care le-ai facut pana acum si pe care le vei face tot restul vietii tale.

Barbatii care controleaza sentimentele si starile femeilor nu sunt barbati, sunt niste lasi. Nu ii lasa sa se joace cu mintea ta, nu ii lasa sa iti ia increderea pe care trebuie sa o ai, nu ii lasa sa te minta.

Orice barbat care spune despre tine ceva incat tu sa te simti altfel decat esti este un barbat care nu se poate accepta pe el.

Intr-adevar, sentimentele dorinta unui barbat pentru femeia lui pot fi masurate in toate caile si in toate cuvintele pe care gura le poate rosti. Un barbat care adora femeia isi va alege cuvintele cu atentie deoarece stie cat de speciala este.

Nu iti permite sa fii conectata cu un barbat care nu te imbratiseaza. Nu iti permite sa fii langa un barbat langa care nu te simti protejata, iubita, apreciata. Nu iti permite sa fii langa un barbat care te compara cu alte femei, care face comentarii negative despre corpul tau. Nici vorba! Acest barbat nu merita nici macar o secunda din timpul tau.

TU ai nevoie de un barbat adevarat, unul care sa te asculte, care sa te accepte, care sa te iubeasca si sa te pretuiasca. Un barbat care sa te faca sa te simti precum o printesa.

Nu accepta mai putin decat atat. Barbatul care merita sa fie langa tine nu va mai avea ochi si pentru alte femei... pentru ca tu vei fi universul lui.

foto prima pagina: Versta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri