Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Andreea este chelnerita la un restaurant din oras; intr-o zi ea are parte de o adevarata surpriza. O tanara se aseaza la masa si comanda cel mai ieftin produs din meniu - o apa plata care costa 4 lei. Ea cere imediat si nota de plata, nici nu asteapta sa termine apa si pleaca imediat.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

In momentul in care Andreea se uita la nota de plata, observa ca tanara a lasat un bacsis de 500 de lei.

Cu o zi inainte, Andreea era la cumparaturi, cand a dat peste o femeie mai in varsta care parea extrem de trista. Fata nu a putut trece cu vederea tristestea din ochii batranei, asa ca a inceput sa vorbeasca cu ea, i-a facut cateva complimente pentru a o ajuta sa zambeasca si chiar s-a oferit sa ii plateasca cumparaturile.

"Costau doar 17 lei, insa aici nu a fost vorba despre bani. Este vorba despre o persoana care sufera si trebuie sa o ajuti." - a spus Andreea.

Acel bacsis de 500 de lei primit la restaurant a fost din partea fiicei batranicii, care a fost extrem de recunoscatoare pentru gestul facut de chelnerita. Potrivit biletelului ramas, batranica si-a pierdut sotul in urma cu trei ani, iar in acea zi se implineau fix trei ani de la moartea lui.

"Intr-una din cele mai deprimante zile ale anului ai facut-o pe mama mea sa zambeasca. Ai insistat sa ii platesti cumparaturile. I-ai spus ca este o femeie foarte frumoasa. Nu am mai vazut-o zambind de cand tata a murit... si in acea zi ea zambea fericita."

Bunatatea in cea mai pura forma a ei poate schimba vieti... poate raspandi iubire. Sa fim buni cu oamenii din jurul nostru.

foto interior si prima pagina: De Visu, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: