Setari Cookie-uri

Pentru sotul si copiii mei: Imi pare rau, dar nu mai pot!

Un mesaj sincer pentru toti oamenii dragi din viata mea.

Pentru barbatul de care m-am indragostit in zilele in care nu aveam nicio grija, pentru cele doua fiice minunate care imi fac ziua mai frumoasa, pentru familia mea care ma sprijina neconditionat si pentru toti prietenii pentru care in ultima perioada nu am mai avut mult timp: IMI PARE RAU.

Imi pare rau pentru toate tipetele.

Imi pare rau pentru toate privirile urate aruncate.

Imi pare rau pentru ca am fost tafnoasa.

Imi pare rau pentru ca nu am avut timp de petreceri.

Imi pare rau pentru momentele in care am plans.

Imi pare rau pentru ca nu vad partea frumoasa a lucrurilor.

Imi pare rau pentru ca am ras tot mai rar.

Uneori, dupa ce am schimbat cel de-al zecilea scutec si dupa ce am fost treaza toata noapte facandu-mi griji pentru copilul meu.... uneori, dupa ce am terminat de strans toate lucrurile de prin casa si am uitat de programarea de la medic... uneori, dupa ce am esuat sa imi conving copilul sa manance tot din farfurie sau dupa ce nu am reusit sa il fac sa nu mai planga... uneori, dupa ce am raspuns la aceeasi intrebare de mii de ori intr-o singura zi, in timp ce durerea de cap nu ma lasa... uneori... uneori este greu sa vezi partea frumoasa si este greu sa fii optimism.

Citește și:

Nu vreau sa gasesc scuze pentru toate aceste situatii. Maria are doi ani, Ana are noua luni... Probabil ca nici macar nu pot fi numita "mama". Dar sunt mama a doi copii mici care inca nu are nicio idee despre ce trebuie sa faca. Inca invat si incerc sa ma acomodez cu aceasta etapa a vietii mele. Inca sunt uimita de cate trebuie sa fac si de cate nu stiu. De cele mai multe ori, fac numai greseli.

Vreau sa stiti ca noptile nedormite, treburile din casa, toate lucrurile pe care le uit, nerabdarea si stresul... toate acestea nu ma definesc ca femeie. Nu credeam niciodata ca voi ajunge sa fiu asa.

As vrea sa mai fiu acea femeie care zambea tot timpul, care incerca sa fie amuzanta. As vrea sa mai fiu acea femeie careia nu ii pasa de consecinte. As vrea sa mai fiu acea femeie pentru care viata era o distractie si fiecare clipa conta. As vrea sa fiu in continuare acea femeie care avea incredere in ea si accepta ca totul se va rezolva. As vrea sa mai fiu acea femeie are avea energia si rabdarea pentru a face ca viata sa fie mai frumoasa.

Citește și:

Poate ca, intr-o zi... o sa fiu.

Insa acum acea femeie este pierduta. Acum acea femeie este obosita si ingrijorata. Acum acea femeie este doar o mamica care isi doreste doar cateva zile libere. Acum acea femeie este acea mamica care inca greseste cand vine vorba de copiii ei.

Va rog, acceptati-ma asa, zambiti pentru mine si incercati sa ma faceti sa rad. Nu stiu daca merit asta dar ramaneti alaturi de mine pentru un timp.

Acea femeie se va intoarce in curand...

sursa material: scarymommy.com

foto prima pagina: altanaka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.