Setari Cookie-uri

Motivul pentru care barbatii se dau cu oja pe o singura unghie

Adevarul din spatele acestor imagini.

Cu siguranta ati observat barbati cu o singura unghie data cu oja (daca nu in viata reala, atunci sigur ati vazut pe Instagram astfel de imagini) si v-ati gandit ca este un trend prostesc. Ei bine, adevarul din spatele acestei tendinte este unul incredibil si este important sa stim ce inteles are.

Aceasta tendinta este numai pentru barbati si a inceput in Australia, continuand sa se raspandeasca si in America. Nuanta ojei si alegerea unghiei colorate sunt irelevante.

Miscarea a inceput cu Elliot Costello dupa intalnirea cu Thea, o fetita, in calatoriile sale prin intreaga lume pentru a ajuta comunitatile sarace. In timp ce era in Cambodgia, fetita si Elliot au devenit buni prieteni si, cel mai important, el ii permitea ca ea sa ii faca unghiile in timp ce stateau la povesti. Intr-o zi, tanarul a aflat ca fetita a fost abuzata sexuala. Si de atunci, el a decis sa pastreze o unghie pictata pentru a trage un semnal de alarma pentru fetele si tinerele cu o astfel de problema.

Citește și:

Dupa aceasta experienta, Elliot a inceput proiectul The Polished Man. Ideea din spatele acestui proiect este urmatoarea - barbatii sunt incurajati sa isi picteze o unghie timp de o saptamana, aceasta unghie reprezentand unul din cei cinci copii care cad victime abuzurilor sexuale.

Barbatii trebuie sa fie vocea schimbarii, 96% din violenta sexuala asupra copiilor la nivel global fiind comisa de barbati. Cu toate acestea, principala speranta nu este faptul ca vezi o unghie pictata si te intristezi gandindu-te la sutele de mii de copii care sufera in fiecare zi, ci mai degraba este un semnal ca oamenii sa inceapa o conversatie, sa gaseasca idei sau chiar sa faca donatii pentru programele de sprijin pentru acesti copii abuzati.

foto interior si prima pagina: vancejoy, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.