Setari Cookie-uri

Un baietel de 8 anisori explica intr-un mod adorabil cine este Dumnezeu

Cine este Dumnezeu si ce face el pentru oameni?

Cea mai importanta misiune a lui Dumnezeu este sa faca oameni. El ii face ca sa ii inlocuiasca pe cei care mor astfel incat vor exista suficienti oameni pentru a avea grija de toate lucrurile de pe pamant.

El nu face adulti, ci doar copii. Cred ca acestia sunt mai mici si mai usor de facut. In acest fel, el nu trebuie sa isi ia din timpul lui pretios pentru a ii invata sa vorbeasca si sa mearga. El ii lasa imediat in grija mamelor si a tatilor.

A doua cea mai importanta misiune a lui Dumnezeu este sa asculte rugaciunile. Se intampla atatea in aceasta lume si multi oameni se roaga inainte de culcare. Dumnezeu nu are timp sa asculte radio sau sa se uite la tv. El aude tot, asa ca este o gramada de zgomot in urechile lui, insa poate ca a gasit o modalitate de a opri acest zgomot. Dumnezeu vede totul si aude totul si este peste tot... de-asta este atat de ocupa.

Citește și:

Ateii sunt oameni care nu cred in Dumnezeu. In orasul meu nu cred ca exista. Cel putin nu exista la biserica la care merg eu.

Iisus este fiul lui Dumnezeu. El a facut multe lucruri incredibile, a mers pe apa, a facut minuni si a incercat sa ii invete pe oameni cum sa iubeasca, sa ierte si sa spuna rugaciuni. Chiar si asa, oamenii l-au rastignit. Dar el a fost foarte bun si l-a convins pe tatal lui sa ii ierte si sa nu ii pedepseasca.

Ar trebui sa mergi in fiecare duminica la biserica pentru ca Dumnezeu este fericit cand te vede acolo.

Daca nu crezi in Dumnezeu, vei fi foarte singur pentru ca parintii tai nu pot merge peste tot cu tine, ca de exemplu in tabara, insa Dumnezeu poate.

Este bine sa stii ca este langa tine tot timpul, ca este langa tine cand esti speriat de intuneric sau cand nu stii sa inoti foarte bine. Dar nu trebuie sa lasi totul pe seama lui Dumnezeu.

Citește și:

Eu cred ca Dumnezeu m-a adus in aceasta lume pentru ca are un plan cu mine si tot el ma poate lua langa el oricand doreste. Si de aceea eu cred in Dumnezeu.

foto prima pagina: Dayna More, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.