Setari Cookie-uri

Astazi am facut un experiment. Si vreau sa il incercati si voi

Un mesaj pentru parinti. De fapt, un mesaj pentru toti cei care vor sa traim intr-o lume mai buna.

Astazi am facut un experiment: am stat si m-am uitat la baietii mei cum se joaca. Asa cum stateam linistita in coltul camerei, verificam de cate ori se uita la mine (din diferite motive): pentru a vedea daca am observat trucurile lor, sa imi solicite aprobarea sau dezaprobarea pentru ce faceau, sau pentru a imi urmari reactiile.

Ma gandesc acum... daca stateam pe Facebook, pe Instagram sau pe net, oare ce parere aveau ei? Ar fi fost 28 de momente in care ingerasii mei s-ar fi intrebat daca Facebook-ul este mai important decat ei. Ar fi fost 28 de momente in care ingerasii mei nu ar fi primit atentia mea, a mamei lor. Ar fi fost 28 de momente in care baietii mei ar fi pus sub semnul intrebarii daca sunt singuri din punct de vedere emotional. Ar fi fost 28 de momente in care copiiii mei ar fi inteles ca este mai important sa stai pe internet decat sa petreci timpul cu oamenii dragi din viata ta.

Citește și:

Intr-o lume in care suntem acceptati in functie de cum ne percep oamenii din jurul nostru si nu cum suntem cu adevarat, intr-o lume in care increderea vine in functie de cati followers ai pe Instagram sau de cate like-uri primesti la o poza pe Facebook, intr-o lume in care timpul de calitate cu cei dragi este inlocuit cu izolarea si mesajele pe care le trimitem... eu va rog sa fim diferiti.

Va rog sa lasam deoparte telefoanele si sa petrecem mai mult timp cu familia si cu cei dragi. Urmatoarea generatie de copii se bazeaza pe noi sa ii invatam cum sa fie adulti, sa nu fim prea ocupati cu social media...nu stii niciodata cine se uita si ce mesaj trimiti acelei persoane care te priveste (si care, poate, are nevoie de atentia ta).

sursa material: Brandie Johnson, Facebook

foto prima pagina: Vasilyev Alexandr, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.