Setari Cookie-uri

Nimeni nu voia sa cumpere ursuletul acestor copii. Dupa o ora, cel mai neasteptat client a aparut

Sunt convinsa ca nu le-a venit sa creada cand au vazut cine vrea sa le cumpere ursul de plus.

Recent, doi frati, Allen si Brandon Alexander, au incercat sa vanda ursul lor de plus pe o straduta din Los Angeles. Soferii treceau, se minunau de ursul gigantic, insa nu aveau niciun interes in a il cumpara... pana cand, dintr-o data, o masina a oprit si din ea a coborat una dintre cele mai cunoscute vedete din lume si, probabil, si cel mai generos client.

Vrem sa impartasim aceasta poveste simpla, insa emotionanta si extrem de frumoasa, cu voi:

Tatal le-a dat baietilor o sarcina: pentru a castiga primii lor banuti, ei erau nevoiti sa vanda un urs de plus de 2.5 metri inaltime.

Din pacate, niciun trecator nu parea interesat de oferta copiilor. In scurt timp, micutii si-au pierdut speranta, plictisindu-se pe marginea drumului. Apoi, de nicaieri, o masina a oprit langa ei. Din ea au coborat Angelina Jolie si fiica ei ce mare, Shiloh.

Citește și:

Actrita a cumparat imediat ursul de plus. Cu toate ca baietii il vindeau cu 50 de dolari, Angelina le-a oferit dublu, dand fiecarui baietel cu cate 50 de dolari, dupa care si-a mai luat cateva minute pentru a vorbi cu micutii si cu parintii lor extrem de incantati.

sursa imagini prima pagina: Youtube

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.