Setari Cookie-uri

Nu astepta sa fii fericita. Pur si simplu traieste clipa

Intr-o zi mi-am dat seama ca sunt singura. Si atunci am inteles ce inseamna adevarata iubire.

Intr-o zi, sotul meu a murit. In acea dimineata rece de toamna, in caldura dormitorului meu, am inteles ca trebuie sa invat ca el nu mai este.

Nu vor mai fi nici imbratisarile, nici acele momente speciale pe care le-am fi sarbatorit impreuna, nici mesajele frumoase, nici macar "un minut.". Uneori, ceea ce ne pasa cel mai mult devine rutina...si nu il mai apreciem asa cum merita. Eu nu voi mai putea spune nici macar "Te iubesc."

Nu astepta o aniversare pentru a ii cumpara un cadou, o calatorie pentru a te plimba cu ea alaturi de mana, un eveniment pentru a o invita la dans sau o sarbatoare pentru a o scoate la cina in oras.

Fiecare moment trebuie sa fie magic. Viata trece atat de repede si este pacat sa ratezi toate aceste clipe minunate.

Asa ca, dragilor, voi cei care aveti persoana draga langa voi, nu asteptati o zi anume sa va bucurati de timpul petrecut cu ea. Iubiti-o, respectati-o, aveti grija de ea, ajutati-o in momentele dificile. Si aici nu vorbesc doar despre relatia sot-sotie, ci despre orice relatie, despre copii-parinti, despre masinile vechi, despre cainii cu solduri rupte, despre bunicii batrani.

Citește și:

Micile lucruri din viata sunt cele care ne fac fericiti. Viata este importanta, iar fiecare moment este special. Tine langa tine oamenii pe care ii iubesti deoarece va veni o clipa in care nu vor mai fi si nu vei mai putea face nimic.

Exprima-ti sentimentele, nu astepta ca altcineva sa le ghiceasca. Spune "Te iubesc" chiar si atunci cand nu esti sigur daca ti se va raspunde la fel.

Vei fi uimit de ce poate face un zambet, un "Te iubesc" spus din inima.

foto prima pagina: Alliance, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.