Setari Cookie-uri

Pentru toate mamele care se cred mai bune decat mine

Acesta este un mesaj sincer dedicat mamelor care se cred mai bune decat mine.

Dragi mame care va considerati mai bune decat mine

Scriu aceasta scrisoare sa va multumesc din adancul inimii mele mici si neexperimentate. Adica, mi-ati salvat de atatea ori copiii ... Sincer acum, daca as fi continuat sa fiu in continuare aceasta mama ingrozitoare, nu stiu ce s-ar fi intamplat cu viata lor. Ma infior cand ma gandesc la rezultate. Dar, datorita ajutorului vostru, nu trebuie sa imi mai fac griji.

Vedeti voi, inainte de a imi oferi sfatul vostru de femei expert, nu aveam nicio idee cu privire la cate lucruri faceam gresit cand venea vorba de cresterea copiilor mei - dar voi chiar mi-ati deschis ochii. Ca acel moment cand m-ati vazut ca ii dau bebelusului meu sa suga din biberon si mi-ati spun ca "Sanul este cel mai bun." Habar nu aveam! Copilul meu parea sanatos. Parea hranit si fericit. Va multumesc ca mi-ati deschis ochii.

Citește și:

M-ati vazut si cand stateam pe telefon in parc, in timp ce copiii mei se jucau... si mi-ati facut poza si ati urcat-o pe Facebook. Nu stiam ca trebuie sa pun telefonul deoparte si sa urmaresc fiecare miscare a lor. Ce conteaza ca este plictisitor sa stai pe o banca, in parc, timp de trei ore? Ce se intampla daca se loveau? Ce se intampla daca pierdeam un moment frumos? Nu imi vine sa cred ca am indraznit sa imi verific mailurile de la munca sau ca i-am dat un mesaj unei prietene in timp ce copiii mei erau ocupati. Ce fel de mama sunt? Of!

M-ati vazut si cand le-am oferit biscuiti copiilor si v-ati tuguiat buzele. Mi-ati tinut cateva mici cursuri de nutritie, dieta vegana organica, gandindu-va ca le dau copiilor la fiecare masa felii de pizza si litri intregi de Cola.

Mi-ati mai spus si ca micutii nu au voie sa stea mai mult de o ora pe zi la tv si ca nu trebuie sa le permit sa se uite la doua episoade consecutiv la serialul lor animat preferat. E bine ca stiti voi cat trebuie sa stea un copil in fata televizorului si este bine ca v-am descoperit sa faceti programul copiilor mei.

Citește și:

Sunt foarte, foarte fericita ca ai vostri copii au fost invatati la olita de la 16 luni, ca citesc deja romane de Dostoievski si ca vorbesc fluent limba englea la doi ani. Daca nu ati fi fost voi, nici nu m-as fi gandit ca micutul meu de un an si jumatate este prea lent.

Pe scurt, fara indrumarea voastra, adevarate experte in orice problema si situatie, probabil ca niciodata nu as fi stiut ca tot ce faceam eu, ca mama, era gresit. Nici nu v-am cerut ajutorul, insa voi mi-ati oferit sfaturile voastre si m-ati mustrat cand ati considerat ca gresesc - pentru ca asta fac mamele perfecte ca voi, nu? Voi stiti mai bine decat mine, faceti totul mai bine decat mine... am dreptate?

Va multumesc de un milion de ori ca de fiecare data mi-ati aratat ca sunt o mama groaznica. Cine stie in ce monstri s-ar fi transformat copiii mei daca nu erati voi.

Cu sinceritate,
O mama imperfecta.

Citește și:

foto prima pagina: Rohappy, Shutterstock

sursa material: scarymommy.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.