Setari Cookie-uri

Dragul meu copil, vei uita multe... Dar nu uita de mine

Un mesaj sincer pentru copilasul meu drag. Esti tot ce am mai scump.

Nu iti vei aminti cand te-ai nascut, cand te-am tinut in brate pentru prima data. Nu iti vei aminti cand ai deschis ochii si te-ai uitat la mine. Nu stiu daca ma puteai vedea, dar eu ti-am zambit. Nu iti vei aminti nici lacrimile mele curgand de fericire.

Nu iti vei aminti cum incercam sa te fac sa razi lovindu-ma in cap cu jucaria ta cu bilute pentru ca era pentru prima data cand radeai la mine.

Nu iti vei aminti cand ai facut primi pasii, cand ai cazut in bratele mele si cand ai afisat cel mai frumos zambet pentru ca si tu erai mandru de tine.

Nu iti vei aminti cum ridicai bratul drept in sus cand iti placea ce papi.

Nu iti vei aminti cand ai vazut un baietel care plangea, ai alergat la el si l-ai luat in brate. Am fost atat de mandra de tine.

Nu iti vei aminti cum tipai in cada cand incercam sa iti spal parul.

Sincer, sper sa nu iti amintesti cum plangeam cand simteam ca nu mai pot... Sau cand tipam la tine pentru ca nu te opreai din plans si te intrebam: "CE VREEEEI?!"

Citește și:

Nu iti vei aminti cat de puternica m-ai facut, cum m-ai facut sa nu imi mai fie teama si, in acelasi timp, sa fiu speriata.

Nu iti vei aminti cum mi-ai dat un scop mai mare pe aceasta lume.

Nu iti vei aminti cum te ascundeai printre hainele pe care abia le luasem de pe uscator... Cum te cautam disperata, insa tu stateai acolo si nu spuneai nimic...

Insa... SPER sa iti amintesti cat de mult te iubesc si cat insemni pentru mine, cata iubire ai adus in viata mea... Voi pastra aceste amintiri in inima mea, dragul meu, in cazul in care tu nu iti vei aminti de ele.

foto prima pagina: Natalia Lebedinskaia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.