Setari Cookie-uri

Un mesaj MINUNAT pentru cei care sunt in cautarea dragostei

Indragosteste-te de tine... indragosteste-te de ce se intampla in jurul. Accepta-te si invata sa te iubesti

Ori de cate ori auzim ca o persoana este in cautarea dragostei, ne gandim imediat la relatii: cele din trecut si cele la care visam sa le avem. Sunt atat de multe moduri de a aduce dragostea in viata noastra. Ne indragostim de noi insine, de munca, pe persoane necunoscute, de natura. Ne indragostim de viata, de relatii si situatii. Ne indragostim de lucrurile marunte.

Trebuie sa tinem minte un singur lucru: ce sadim in sufletul nostru vom primi in cele mai frumoase moduri. Forma finala a iubirii este aceea de a oferi altei persoane iubire neconditionata.

Noi gasim dragoste in lucrurile pe care le cunoastem. Simtim ca traim datorita mediului in care suntem si evolutiei experientelor. Daca ne gandim mai putin, simtim mai putin. Daca aspiram mai mult, asteptam la mai mult. In dragoste, insa, nu exista nicio limitare, nicio capacitate, nicio masuratoare mai mare sau mai mica a inimii.

Citește și:

Iubirea este cea mai mare emotie... Cu cat este mai deschisa inima, cu atat dragostea apare mai repede in viata ta. Nimeni nu te scapa de inima zdrobita. Daca iubesti, risti.

Este de datoria inimii sa mearga mai departe, sa se vindece si sa treaca peste ranile provocate. Este greu sa faci fata respingerii, pierderii si amintirilor. Dar noi suntem creati pentru a depasi provocarile; dragostea este frumoasa cand este impartasita. Iar iubirea de sine este mai importanta decat a iubi pe altcineva. Trebuie ca mai intai sa ne iubim propria persoana, sa ne apreciem, sa stim ca meritam mai mult si sa intelegem cat de importanti suntem.

Indragosteste-te de tine... indragosteste-te de ce se intampla in jurul. Accepta-te si invata sa te iubesti. Pentru ca tu, draga mea, tu contezi. Esti unica, esti frumoasa, esti sensibila si ai o inima uriasa. Nu lasa ca nimeni sa te doboare si, in cazul in care nu te simti apreciata, renunta... si mergi mai departe. Pentru ca tu meriti mai mult. TU meriti un barbat care sa fie constient de valoarea ta.

Citește și:

foto prima pagina: Antonio Guillem, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.