Setari Cookie-uri

Cum iubeste un barbat, in functie de zodie

Ai cunoscut un tip care nu e prea declarativ in privinta sentimentelor lui? Afla cum iubeste un barbat in functie de zodie, ca sa stii cat te implici.

Astepti de multa vreme ca iubitul tau sa iti faca declaratii de dragoste serioase si el nu face acest pas? Poate ca nu ti-a spus cat de mult te iubeste pana acum. Nu in cuvinte, dar ti-a aratat-o in mai multe feluri. Comunicarea este o trasatura de caracter pronuntata la unele semne zodiacale. Dar sunt si unii barbati pentru care exprimarea sentimentelor pe cale verbala este mai dificila. Poti afla aceste diferente si cum iubeste un barbat in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Daca te intrebi cum iubeste un barbat din zodia Berbec, afla ca e un tip indraznet atunci cand vine vorba de a-si exprima romantismul. Asa ca isi va face sentimentele cunoscute prin gesturi impresionante. O sa faca tot ce ii sta in putinta ca sa iti capteze intreaga atentie.

Taur

Barbatul in zodia Taur este un tip practic si isi va arata dragostea prin loialitate. Nu pentru ca ii e usor sa o faca, ci pentru ca e sincer si cald.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: solominviktor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.