Setari Cookie-uri

Ce am invatat cand nu ai fost langa mine

A fost greu pentru mine... insa tu nu erai acolo.

Nu ai fost acolo cand lucrurile au inceput sa fie mai dificile decat erau deja. Nu ai fost acolo cand am simtit ca intreaga lume se prabuseste pe mine. Nu ai fost acolo cand simteam ca nu mai inteleg nimic. Nu ai fost acolo cand nu mai aveam pe nimeni de care sa ma sprijin. Nu ai fost acolo cand nu puteam dormi noptile.

Nu ai fost acolo cand tot ce voiam era sa te aud spunand ca pot sa trec si peste asta, ca ai incredere in mine, ca stii ca sunt puternica si va vei fi langa mine la orice pas, ca pot plange pe umarul tau. Nu ai fost acolo cand aveam nevoie sa iti aud vocea. Nu ai fost acolo cand singurul lucru de care aveam nevoie era prezenta ta.

Nu ai fost acolo cand tot ce aveam nevoie erai tu. Nu ai fost acolo cand tot ce imi doream era o imbratisare de a ta.

Nu, nu ai fost acolo.

Si nu pot da vina pe tine, asa ca imi pare rau daca simt asa... imi pare rau daca simt ca esti singura persoana din viata mea care ma cunoaste cu adevarat, imi pare daca simt ca trebuie sa fii acolo pentru mine. Imi pare rau daca astept prea mult de la tine.

Citește și:

Nu, nu ai fost acolo.

A fost cea mai dificila perioada a vietii mele, dar nicio problema. Pentru ca in lipsa ta, am aflat ca sunt mai puternica decat credeam. Sunt mai curajoasa decat temerile mele. Am mai multa forta decat slabiciunile mele. In lipsa ta, am inteles, ca trebuie sa accept singura aceasta provocare. A trebuit sa plang singura. A trebuit sa sufar singura. In lipsa ta, mi-am dat seama ca nu trebuie sa astept ca cei mai apropiati oameni din viata mea sa fie acolo cand eu am nevoie. Mi-am dat seama ca oamenii vin si pleaca, ca prieteniile pot disparea...

Nu ai fost acolo.

Si am mai inteles un lucru: in cel mai intunecat moment al vietii noastre, chiar si umbrele ne parasesc. Lipsa ta m-a convins ca este timpul sa fiu propriul meu eru, sa fiu propriul meu confort. M-a invatat ca trebuie sa am incredere in mine si sa nu astept atat de mult de la tine, de la oameni. Pentru ca oamenii pot dezamagi. Pot rani.

Citește și:

Nu ai fost acolo... si asa am invatat ca pot sa ma descurc, ca pot sa depasesc orice moment... Nu cu tine, ci cu mine.

*un material realizat de Dian Tinio pentru thoughtcatalog

foto prima pagina: Maksim Toome, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.