Imi e dor de mama. Si nu ar trebui sa-mi fie!

Imi e dor de mama. Si nu ar trebui sa-mi fie!

Sunt fericita ca mama este bine, sanatoasa. Dar degeaba ea e aici, daca nu am timp sa ma bucur de ea. Nu mai amanati sa traiti ceea ce va doriti!

Suntem atat de ocupati si nu avem timp de nimic si de nimeni. Asteptam sa se termine ca intr-o zi sa avem timp si de noi si de oamenii dragi noua.

In ultima vreme am avut foarte multa treaba, am muncit mult la proiectele in derulare si la ce aveam de recuperat din perioadele in care am fost plecata. Am fost implicata intr-o multime de proiecte si, ca cei mai multi dintre voi, nu am avut timp de nimic. Nici macar de mine sau de mama, cu care obisnuiam sa ma vad foarte des pentru ca locuieste foarte aproape de mine.

M-a tot sunat sa ma intrebe ce fac pentru ca nici telefoane nu ii mai dadeam – imi spuneam ca e doar o perioada agolmerata care o sa treaca si o sun dupa. Imi spuneam ca o sa petrecem timp impreuna, dar acel moment nu mai venea. Ma amageam cu ceea ce aveam sa facem in viitor. Dar in prezent… nimic.

Ignoram prea des adevarul

Zile trecute am primit un mesaj care m-a paralizat, care mi-a taiat respiratia. Mama uneia dintre prietenele mele apropiate a plecat. Mintea mea a refuzat sa constientizeze mesajul. O cunoasteam si stiam ca este bine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri