Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care le-am invatat in timp ce toti cei din jurul meu se casatoreau

Nu e de datoria voastra sa imi spuneti cand sa ma casatoresc.

In timp ce toate prietenele mele se casatoreau, eu am invatat urmatoarele lucruri.

1. Cariera este mai importanta decat maritisul

Momentan sa cresc pe plan profesional este cel mai bun lucru pe care il pot face pentru mine. Gasirea drumului potrivit pentru mine ma motiveaza sa cresc, sa invat lucruri noi si sa astept cu nerabdare oportunitatile care imi pot aparea in cale.

2. Relatiile moderne sunt ciudate, dar inveti multe din acestea.

De fiecare data cand ies dintr-o relatie, invat inca un lucru despre mine si despre persoana pe care o caut si mi-o doresc in viata mea. De asemenea, invat cum sa iubesc si ca uneori trebui sa aleg sa fiu singura decat cu cineva care nu ma trateaza asa cum merit.

3. Investeste in cativa prieteni buni.

Prietenii sunt oamenii pe care te poti baza in momentele dificile. Nu trebuie sa ai multi prieteni, nu asta te defineste. Ai nevoie de doar cativa oameni in viata ta, insa este important ca acestia sa fie buni cu tine, dispusi sa te ajute. Alege-i cu multa rabdare si doar asa vei gasi intotdeauna pe cineva care sa te sprijine cand viata este dificila.

Citește și:

4. Nu face compromisuri

Nu sta intr-o relatie doar pentru ca ai fost singur atat de mult timp si toti prietenii tai s-au casatorit. Nu sta intr-o relatie unde nu exista viitor doar pentru ca este confortabil.

5. Trebuie sa stii cine esti cu adevarat inainte de a te casatori

Fa-ti timp pentru a petrece momente de una singura, pentru a merge in excursii, pentru a te descoperi. Ai nevoie sa stii cine esti cu adevarat, ce iti doresti de la tine, de la o relatie, de la un om langa care se presupune ca trebuie sa iti petreci restul vietii.

6. Copiii nu sunt raspunsul... NICIODATA

A avea copii nu inseamna ca ti-ai asigurat o casatorie pe viata, ci din contra. Copiii reprezinta testul final pentru a afla cat de puternica este relatia (casatoria) ta. Oamenii care au copii atunci cand nu sunt cu adevarat pregatiti imping relatia lor catre dezastru.

7. Nu iti vei pierde prietenii casatoriti

Citește și:

Cred ca aceasta este cea mai comuna conceptie despre relatii: ca vei ramane fara prieteni imediat ce acestia s-au casatorit. Imediat ce au trecut de faza lunii de miere, totul va reveni la normal. Si da, iti vor raspunde atunci cand ii vei suna.

8. Depinzi doar de tine

Poti avea jobul de vis sau iti poti cumpara casa mult dorita sau poti calatori prin intreaga lume fara aprobarea nimanui. Cand esti singura, ai lumea in mainile tale, poti sa faci doar ce vrei si poti deveni cine vrei. Independenta este o senzatie minunata care te va ajuta sa fii mai "bogata" in atat de multe feluri (si aici nu ma refer la viata financiara).

9. Nici casatoria nu este raspunsul

Copiii nu sunt raspunsul, insa nici casatoria nu este raspunsul. Daca nu gasesti fericirea de una singura, nu o vei gasi nici intr-o casatorie.

Ni se spune ca mariajul este singurul lucru care ne face sa ne simtim completi, intregi... insa adevarul este ca nu trebuie sa astepti pe cineva pentru a te simti implinit. Experientele tale, pasiunile tale, sentimentele tale, inteligenta ta, puterea ta... acestea sunt valorile care te definesc.

Citește și:

foto interior si prima pagina: VectorLifestylepic, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.