Setari Cookie-uri

Banii n-aduc fericirea. Timpul liber da!

Chiar daca reusesti sa ajungi pe o pozitie superioara la locul de munca, asta nu inseamna ca vei fi si fericita. Pentru ca-ti va lipsi timpul liber!

Suntem invatati de mici sa gandim ca trebuie sa avem o cariera de succes ca sa fim oameni realizati, ca trebuie sa ne dedicam o parte buna din viata jobului pentru a castiga din ce in ce mai multi bani. Si totusi chiar daca reusesti sa ajungi pe o pozitie superioara la locul de munca, asta nu inseamna ca vei fi si fericita. Pentru ca-ti va lipsi timpul liber!

Potrivit unui studiu care a implicat peste 4.600 de participanti si a fost publicat recent de Societatea de Personalitate si Psihologie Sociala, oameni care-si apreciaza mai mult timpul liber decat banii tind sa fie mai fericiti decat cei care pretuiesc mai mult banii.

Pentru a determina acest lucru, cercetatorii de la Universitatea British Columbia au chestionat adultii americani care lucreaza, studentii de la Universitatea British Columbia si adulti care vizitau pur si simplu un muzeu de stiinta din Vancouver.

Citește și:

Peste jumatate dintre respondenti si-au evaluat timpul in functie de bani, si-n medie, aceste persoane au fost cele mai fericite decat cei care masurau banii castigati in functie de timp.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: punghi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.