Setari Cookie-uri

Adevarata diferenta dintre barbati si femei

Atat de adevarat. Am descoperit care este diferenta dintre barbati si femei.

Jurnalul ei:

"Astazi, am observat ca sotul meu se comporta cam ciudat. Am avut rezervare pentru cina la restaurantul nostru preferat si trebuia sa ne intalnim acolo. M-am dus la cumparaturi cu prietenele mele; am ajuns putin mai tarziu la restaurant. El era deja acolo, putin trist. Nu mi-a zis nimic. Nu era foarte vorbaret. Cu siguranta ceva il deranja. La inceput am crezut ca a fost iritat de faptul ca am intarziat, insa apoi mi-am dat seama ca este o alta problema, mai profunda. I-am sugerat sa ne mutam intr-un loc mai putin aglomerat pentru a putea vorbi. Am mers la o cafenea de vis a vis. L-am privit in ochi si l-am intrebat ce se intampla cu el. El parea sa ignore sentimentele mele. Doar mi-a luat mana in mainile lui si mi-a spus ca ar trebui sa stau linistita. Am continuat sa il intreb daca am facut ceva gresit, insa el doar continua sa spuna ca nu este suparat si ca nu ar trebui sa imi fac griji.

Citește și:

Cand mergeam catre casa i-am spus "Te iubesc." Mi-a zambit, insa era concentrat asupra condusului. Nu pot gasi o explicatie pentru aceasta situatie. De ce nu imi poate spune "Si eu te iubesc"?

Am ajuns acasa in siguranta, insa eram devastata. Nu am putut sa nu observ ca el incerca sa pastreze distanta. Se purta ca si cum nu as fi existat. S-a asezat pe canapeaua din living si a pornit televizorul. Era emisiunea lui preferata. I-am spus "Noapte buna!" si am mers la culcare. Dupa 15 minute a intrat si el in dormitor. S-a asezat pe pat. In doar cateva secunde... a adormit.

Iar eu... eu nu am reusit sa inchid un ochi intreaga seara, incercand sa inteleg ce se intampla cu sotul meu. Simteam ca il pierd... si ca toata viata mea se poate prabusi."

Jurnalul lui:

"Astazi motocicleta mea nu a mai pornit. Cred ca motorul are o problema destul de serioasa, insa nu imi pot da seama care este aceasta. Cred ca ar trebui sa merg la un mecanic..."

Citește și:

sursa foto prima pagina: AS Inc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.