Setari Cookie-uri

Asteapta barbatul care te va iubi asa cum meriti sa fii iubita

Nu te multumi cu putin. Tu meriti totul.

Dragostea nu este intotdeauna magica. Nu vine intotdeauna cu fluturi in stomac si saruturi in miez de noapte. Nu are intotdeauna discutii lungi pana la orele diminetii. Nu inseamna imbratisari calde, care sa iti umple sufletul de emotie.

Sau poate inseamna toate astea?

Cat de mult mi-as dori ca fiecare femeie sa astepte acest tip de dragoste. Sau chiar sa lupte pentru o asa dragoste. As vrea ca noi sa ne vedem asa cum ne vad altii, un singur fulg de nea intr-un viscol. O opera de arta intr-o lume urata. O luminita in intuneric pentru un suflet ratacit.

Pentru ca tu, femeie, esti minunata. Esti speciala.

Insa de prea multe ori vad oameni care se multumesc cu mai mult decat merita. Vad femei puternice, minunate, care isi ofera inima unor trisori mincinosi si agresori emotionali. Da, eu sunt una dintre acele femei.

Ii lasam sa se joace cu sentimentele noastre, sa ne franga inima si apoi strangem acele piese spulberate si incercam sa le lipim la noi, cautand sa ne mai oferim o sansa.

Citește și:

"S-a schimbat!". "Mi-a spus ca va incerca sa fie altfel." Minciuni. Doar minciuni. Si uite cum acesti barbati munipulatori, cu zambetul lor fermecator, stiu exact ce sa spuna. Ei stiu cum sa te intoarca din drum chiar si atunci cand nu mai simt nimic pentru tine.

Si cel mai urat lucru este ca nu te vor iubi. Pentru ca nu pot. Pentru ca ei se iubesc doar pe ei.

Dar draga femeie, crede-ma cand iti spun ca sunt barbati minunati in lume. I-am vazut. Sunt barbati care te pot aprecia, barbati a caror singura preocupare este fericirea ta. Acesti barbati se vor uita la tine ca la o comoara. Te vor aprecia de parca ai poseda secretele lumii. Se vor indragosti de toate lucrurile pe care tu le urasti la tine si te vor invata sa le iubesti.

Isi vor trece degetele prin parul tau cand simti ca puterile te lasa si iti vor saruta fruntea incruntata cand esti ingrijorata. Ei vor vedea in tine doar bunatate. Nu te vor rani niciodata in mod intentionat.

Citește și:

Asa ca, te rog, opreste-te sa alergi dupa barbatii care nu iti raspund la mesaje.

Meriti mai mult!

Si stiu ca nu vrei sa fii singura. Stiu ca gandul de singuratate te sufoca, ca te face sa te simti fara speranta... Dar a fi singura este mai bine decat a fi intr-o stare falsa de fericire.

Ai grija de sufletul tau, protejeaza-ti inima! Tu esti speciala. Indragosteste-te de tine. Si, intr-o zi cineva va observa acea sclipire speciala din ochii tai si se va indragosti de tine. Va dori sa te protejeze, sa te iubeasca, sa te tina aproape de sufletul lui si sa iti sopteasca "Pentru mine, tu esti lumea!".

Pentru ca tu chiar esti!

foto interior si prima pagina: conrado, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.