Setari Cookie-uri

16 Lucruri de la care sa iti iei ramas bun in ultimele luni ale lui 2016

Da, este timpul sa faci o schimbare in viata ta. Si o poti face chiar acum.

Pentru o viata in care sa te bucuri ca esti... este timpul sa iti iei in maini propria soarta si sa faci cateva decizii. Iata care sunt lucrurile la care ar fi bine sa renunti in ultimele luni din acest an:

1. Ia-ti ramas bun de la nevoia de a fi pe placul tuturor. Trebuie sa fii tu insati oricand si oricum. Nu te mai lasa condusa de lumea din jurul tau.

2. Ia-ti ramas bun de la toate momentele in care nu ai fost mandra de tine. Uita de ele si aminteste-ti ca esti o fiinta umana cu greseli si defecte, care invata cum sa traiasca.

3. Ia-ti ramas bun de la vocile din capul tau care iti spun ca nu esti in stare sa faci anumite lucruri. Acestea mint foarte mult si ar trebui sa stii asta pana acum.

4. Ia-ti ramas bun de la toate promisiunile pe care nu le-ai pastrat.

5. Ia-ti ramas bun de la indoiala pe care o ai pentru tine si de la toata negativitatea stransa in acest an. Mai ai cateva luni la dispozitie, incheie anul fericit si cu zambetul pe buze.

Citește și:

6. Ia-ti ramas bun de la noptile tarzii in care ai plans si de la zilele in care ai simtit atat de multa durere incat ajunsesei sa nu mai ai incredere nici macar in tine. Mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la linia de sosire.

7. Ia-ti ramas de la oamenii care nu isi doresc nimic de la tine. Ei nu sunt meniti sa fie in viata ta. Concentreaza-ti atentia asupr acelor care te iubesc si te apreciaza.

8. Ia-ti ramas bun de la noptile care te tineau treaza noaptea, intrebandu-te ce ai facut gresit. Este timpul sa te concentrezi asupra lucrurilor bune din viata ta.

9. Ia-ti ramas bun de la dependenta pentru telefon, laptop, tableta sau social media. Petrece mai mult timp in natura. Tot ce folosesti prea mult te va sufoca in cele din urma.

10. Ia-ti ramas bun de la asteptarile pe care le-ai avut pana acum. Da, viata este nedreapta, insa treci peste asta.

Citește și:

11. Ia-ti ramas bun de la toate cuvintele urate care s-au spus despre tine si pe care le-ai tinut in suflet pana acum.

12. Ia-ti ramas bun de la momentele in care ai fost imatura. Accepta aceste experiente si mergi mai departe.

13. Ia-ti ramas bun de la momentele in care ai simtit lipsa unei persoane care nu avea niciun sentiment pentru tine. Lasa timpul sa vindece ranile si invata ca sunt persoane in aceasta lume care te apreciaza si care simt ceva pentru tine.

14. Ia-ti ramas bun de la calatoria pe care nu ai facut-o sau de la orasul in care nu ai mers sau de la nunta pe care ai ratat-o sau de la oportunitatile pe care le-ai pierdut. Sunt momente in care nu totul decurge conform planului si nu trebuie sa dai vina pe nimeni. Indiferent de cat de mult incerci, nu vei fi niciodata in control.

15. Ia-ti ramas bun de la toate defectele pe care le vezi in oglinda si de la toate momentele in care nu ti-a placut de tine. Daca e necesar, cumpara o noua oglinda... insa, ce este si mai important, schimba modul in care te privesti.

Citește și:

16. Ultimul lucru... ia-ti ramas bun de la gandul ca anul viitor va fi la fel si ca nimic nu se va schimba niciodata. Este timpul sa iesi din zona de confort, sa intampini toate posibilitatile minunate, visurile, oportunitatile... este timpul sa traiesti cu adevarat!

foto prima pagina: vvvita, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.