Setari Cookie-uri

Advertorial Care este gustul diminetii tale? Tu ce preferi la micul-dejun

Traim intr-un ritm alert in care aproape fiecare minut este rezervat activitatilor cotidiene si, de multe ori, avem tendinta de a uita de lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru noi.

Da, vorbim despre starea de sanatate! De cate ori nu ti s-a intamplat sa sari peste micul dejun din cauza ca te-ai trezit prea tarziu, ai o intalnire de afaceri la prima ora sau nu vrei sa ratezi antrenamentul matinal de fitness? Cu totii am trecut prin aceste situatii si ulterior am inteles ca micul-dejun este de fapt cea mai importanta masa a zilei.

Tu ce savurezi dimineata? Cum te rasfeti in primele ore ale zilei? Ne dorim sa aflam care sunt preferintele tale la micul-dejun si te invitam sa completezi chestionarul “Preferintele romanilor pentru micul-dejun!” de la Breville Romania. Il gasesti aici - https://www.bucataras.ro/apps/user/chestionar-breville-2016 iar tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la fiecare intrebare in parte. Dupa ce parcurgi toti pasii vei fi automat inscris in tombola cu premii de la Breville si vei primi pe loc un voucher de reduceri pentru achizitia oricarui produs al acestui brand.

Vrem sa aflam daca ai un stil de viata echilibrat, cu un regim alimentar sanatos sau preferi sa sari peste principala masa din zi, din lipsa de timp sau de solutii creative si gustoase.

Avem pentru tine inca o veste foarte buna, am gasit partenerul perfect pentru un mic-dejun delicios si sanatos, de la Breville Romania. Aparatele de la Breville ne ajuta, in fiecare dimineata, sa ne bucuram de beneficiile primei mese din zi. De la cafeaua aburinda, la sandwich-urile crocante, pana la clatitele pufoase, perfecte pentru zilele de rasfat din weekend.



Brand-ul Breville a devenit cunoscut la inceputul anilor '70, atunci cand a inventat si lansat primul sandwich maker. Astazi, Breville este un brand de top in gama electrocasnicelor mici de bucatarie, datorita inovatiei si design-ului modern. Succesul sau se bazeaza pe angajamentul de a oferi produse de inalta performanta si calitate, aparate versatile, cu un design deosebit, potrivite tuturor nevoilor din orice bucatarie.

Anul acesta, brand-ul aduce inca o noutate reinventand suprafetele ceramice care beneficiaza de durabilitate neegalata si rezistenta la abraziune. Spre deosebire de alte invelisuri ceramice, DuraCeramic™ de la Breville mentine in conditii excelente proprietati precum rezistenta la caldura si non-stick.



Brandul ofera in Romania o gama varianta de produse precum: fierbatoare, expressoare, toastere si sandwich-makers, dar si blendere si mixere. Aceste aparate sunt recunoscute la nivel international pentru versatiliatea aplicata, avand multiple functionalitati.

Mai multe detalii despre produsele Breville Romania puteti gasi pe website-ul oficial www.breville-romania.ro/ si pe pagina de Facebook www.facebook.com/BrevilleRomania.

Pentru inspiratia ta zilnica la mic dejun iti recomandam cateva exemple de retete creative:
Cate un mic dejun din 12 tari sau turul din jurul Europei: https://www.breville-romania.ro/retete/Turul-Europei-cu-Breville-Deep-Fill----12-retete-traditionale

Video cu multe sandwhich-uri realizate cu Deep Fill Sandwich Maker de la Breville Romania - https://www.facebook.com/BrevilleRomania/posts/838622229565907


Kudika
1 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.