Setari Cookie-uri

De dat mai departe: Mesajul minunat al lui Beyonce

A fost un moment in care parerea unei femei nu conta. Daca erai neagra, alba, mexicana, asiatica, musulmana, educata, saraca sau bogata... Daca erai femeie nu contai.

Beyonce si-a surprins fanii cu o aparitie surpriza in timpul concertului de campanie a sotului sau, Jay Z, pentru Hillary Clinton pe data de 4 noiembrie.

Cantareata a aparut pe scena intr-un costum deux pieces si a avut un mesaj foarte important pentru toti americanii: Votati-o pe Hillary.

"Cred ca ar trebui sa imi acordati putina atentie deoarece vreau sa va spun ceva. A fost un moment in care parerea unei femei nu conta. Daca erai neagra, alba, mexicana, asiatica, musulmana, educata, saraca sau bogata... Daca erai femeie nu contai. In urma cu mai putin de 100 de ani, femeile nu aveau drept de vot. Iata cat de departe am ajuns... de la nu a nu avea nicio voce la a face din nou istorie prin alegerea unei femei ca presedintele Statelor Unite ale Americii.

Dar trebuie sa votam. Toata lumea ne considera o tara progresiva, care accepta schimbarea. In urma cu opt ani am fost atat de fericita sa stiu ca nepotul meu, un copil de culoare, ar putea creste stiind ca visurile sale ar putea deveni realitate si vazand cum un om de culoare devine presedintele tarii noastre. Si acum avem posibilitatea de a crea alte schimbari.

Citește și:

Vreau ca fiica mea sa creasca vazand cum o femeie conduce aceasta tara si sa inteleaga ca optiunile ei sunt nelimitate. Trebuie sa ne gandim la viitorul copiilor nostri si sa votam pentru cineva care are grija de ei asa cum am avea noi. De aceea eu astazi sunt alaturi de ea, de Hillary Clinton." - este mesajul lui Beyonce.

Artista a interpretat si cateva piese printre care Formation, Who run the world, Independent woman, Freedom.

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on


Kudika
5 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.