Setari Cookie-uri

Totul se intampla dintr-un motiv

O scurta povestioara pe care sa o citim in momentele dificile ale vietii.

A fost odata un barbat care a vrut sa traverseze singur Atlanticul. Din pacate, barca pe care el se afla s-a scufundat. El a fost purtat de valuri spre o insula nelocuita. A inceput sa se roage ca cineva sa il gaseasca si sa il salveze. In fiecare zi, statea pe tarm si se uita in larg in speranta ca va vedea o nava cu oameni care sa ii vina in ajutor.

Zilele au trecut si barbatul a inceput sa fie descurajat... a decis sa contruiasca o coliba din crengile adunate din padure. Asa se putea ferea de ploaie si de animalele salbatice. Intr-o zi, dupa ce fusese in cautare de fructe salbatice, cand a revenit la coliba lui a vazut ca aceasta luase foc. Un nor de fum se ridica tot mai sus catre cer.

Cel mai rau lucru era ca impreuna cu mica lui coliba arsesera si tot ce stransese si mesterise de cand ajunsese pe insula. Nu mai avea absolut nimic si trebuia sa o ia de la capat.

Citește și:

Cu lacrimi in ochi, barbatul a cazut in genunchi si a intrebat: "De ce, Doamne? Cum se poate intampla asta cu mine? Ce am facut pentru a merita asa ceva?"

A doua zi, dis de dimineata, omul a fost trezit de sunetul unei nave. Nu ii venea sa creada. Cand echipajul navei a ajuns pe tarm, barnatul a intrebat: "Cum m-ati gasit?"

"Am vazut semnalul de fum!" - a raspuns unul dintre membrii echipajului.

Morala povestii: Oportunitati exista intotdeauna, de aceea nu trebuie sa ne dam batuti indiferent de cat de dificila pare sa fie viata noastra. In orice moment, la orice varsta, in orice loc... putem face o schimbare. Trebuie doar sa avem incredere in noi si sa nu renuntam niciodata. Totul se intampla dintr-un motiv.

foto prima pagina: Tyshchenko Photography, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.