Setari Cookie-uri

Intr-o buna zi vei gasi sufletul pereche pe care il cauti

Acel cineva te va gasi.

Va veni o zi in care vei gasi pe cineva care va transforma o zi obisnuita intr-un fericita.

Te va inspira, te va incuraja, te va ajuta.

Vei gasi pe cineva care va reusi sa puna un zambet pe fata ta, care te va asculta oricand, care te va tine de mana, care nu te va judeca si care nu te va abandona niciodata.

Vei gasi pe cineva care te va face sa simti ca esti unica, speciala, frumoasa... te va iubi pentru simplul fapt ca existi.

Vei gasi pe cineva care nu se va certa cu tine chiar si cand ii este evident ca te inseli... pe cineva care pur si simplu te va intelege.

Vei gasi pe cineva care te va accepta penru ceea ce esti si niciodata (dar niciodata) nu va incerca sa te schimbe... si asta pentru ca te adora pentru ceea ce esti, pentru modul in care vorbesti, razi, mananci si zambesti.

Il vei face fericit si cu atat mai mult va tine si mai mult la tine.

Vei gasi pe cineva care sa te astepte. Care niciodata nu va renunta la tine. Care va face orice pentru tine... cineva care va face ca ziua ta sa fie mai frumoasa, care va face ca sufletul tau sa cante de fericire, care va impartasi cu tine sperantele si visele sale.

Citește și:

Cineva langa care sa nu te simti niciodata singura, langa care sa nu iti fie frica sa fii vulnerabila pentru ca stii ca nu te va rani niciodata...

Cineva care te va face sa crezi din nou in basme si in povesti de dragoste cu final fericit. Ca o adiere calda intr-o noapte rede de iarna, el te va face sa iubesti din nou... si sa vezi lumea cu alti ochi. Te va face sa te gandesti la un viitor in doi.

Da... vei gasi un barbat care te va face sa zambesti ca o prostuta, care te va face sa simti fluturi in stomac, care iti va spune ca te iubeste de fiecare data cand va simti asta....

Te-ai gandit la cineva cat timp ai citit acest articol? Atunci poate ca acel cineva este cel special!

foto interior si prima pagina unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.