Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care doar persoanele Taur le vor intelege

(sau daca cunosti o persoana in zodia Taur)

Taurul a fost descris ca rabdator, relaxat, incapatanat si uneori plictisitor... insa doar o persoana nascuta sub semnul zodiacal Taur poate intelege cu adevarat cum este de fapt.

Iata 8 lucruri pe care doar o persoana Taur le poate intelege.

1. Toti oamenii din jurul tau sunt atat de emotivi

Persoanele nascute sub semnul Taur par foarte calme, insa numai ele pot intelege ce se intampla in mintea si in sufletul lor. Doar pentru ca un Taur pare puternic asta nu inseamna ca nu este capabil de emotii. Semn guvernat atat de Venus, cat si de Luna, Taurul este o "epava emotionala" destul de des. Numai ca stie sa ascunda foarte bine aceasta mica slabiciune.

2. Schimbarile nu sunt pentru tine

Totul era perfect... si el ai schimbat cateva lucruri. Nu poate intelege cat de deranjat este un Taur cand ii schimbi rutina sau iei cateva decizii care ii aduc lucruri noi in viata. Taurul trebuie sa fie stapanul mediului in care traieste. Absolut tot are un loc al lui.

Citește și:

3. Incapatanare? Nu, doar nu vrei sa facem compromisuri

Ca Taur, fie este ca tine... fie este ca tine! Foarte rar se intampla ca o persoana nascuta sub zodia Taur sa fie dispusa sa faca compromisuri. Este vorba despre viata ei si o traieste asa cum isi doreste.

4. Loialitatea este obligatorie

Cand este intr-o relatie, Taurul iubeste cu toata inima si se asteapta sa primeasca aceeasi iubire la schimb. De asemenea, fidelitatea este obligatorie intr-o relatie sentimentala si, daca un Taur te trateaza putin precum o "posesie pretioasa" atunci sigur esti o persoana extrem de norocoasa.

Daca ii poti dovedi devotamentul, Taurul va sta alaturi de tine pentru totdeauna. Insa daca l-ai calcat pe coada, totul s-a terminat. Taurul poate tine pica ca niciun alt semn din zodiac, iar coarnele lui sunt foarte ascutite si dureroase.

Citește și:

5. Nimeni nu munceste mai mult decat un Taur

Taurul este foarte similar cu simbolul semnului; persoana Taur se dedica in intregime muncii si face tot posibilul ca familiei sale sa nu ii lipseasca nimic.

Si daca isi pune la bataie si incapatanarea, balanta finantelor va fi intotdeauna in crestere.

6. Cadourile oferite de Taur sunt cele mai frumoase

Am mentionat deja ca persoanele Taur au o viata financiara destul de frumoasa, motiv pentru care ele sunt si foarte darnice si nu se zgarcesc deloc cand trebuie sa cumpere cadouri pentru persoanele dragi.

7. Viata Taurului nu este o rutina plictisitoare... se numeste, de fapt, DISCIPLINA

Sunt persoane care nu inteleg devotamentul Taurului pentru a face lucrurile in acelasi fel, in acelasi timp, din nou si din nou. "Nu te-ai plictisit?" - este cea mai des intalnita intrebare. Doar un Taur poate intelege ca rutina inseamna disciplina. Si o viata disciplinata este tot ce ii trebuie pentru a fi fericit.

Citește și:

8. Taurul a dezvoltat o sensibilitate incredibila la atingere

Numai un Taur ar putea intelege ca matasea sau casmirul sunt singurele forme de material pe care le accepta pentru a ii atinge pielea. Cand vine vorba de cumparaturi, nu conteaza niciodata pretul... ci calitatea.

foto interior si prima pagina: Markevich Maria, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.