Setari Cookie-uri

Cum sa fii cu adevarat fericita la 20 de ani. Nu e greu deloc!

Ai mari sanse sa fii fericita la 20 de ani, daca faci cee ace iti doresti, din suflet! Dar, ca sa nu ai regrete, tine cont de cateva lucruri importante!

Ca sa fii fericita la 20 de ani trebuie sa ai curaj si sa te implici in experiente cat mai variate. Atentie, insa! Nu ramane intr-o relatie nepotrivita, care te poate tine pe loc!

Recunoaste, nu e usor sa ai 20 de ani! Singur, cei mai tineri vor spune ca e o varsta perfecta, iar cei care trec de 30 te vor invidia pentru tineretea ta. Adevarul e, insa, ca la 20 de ani de-abia incepi sa te confrunti cu viata. De-abia incepi sa afli cum e cu relatiile, cu prietenii si incerci sa-ti dai seama ce cariera vrei sa urmezi. Insa varsta de 20 si ceva de ani nu e de speriat. E important sa stii ca poti sa fii cu adevarat fericita la 20 de ani. Insa, ca sa fii sigura de asta, tine cont de cateva sfaturi de la Elitedaily.com.

5 lucruri pe care sa le faci ca sa fii fericita la 20 de ani

1. Fa-ti prieteni adevarati

Prieteniile se schimba in timp. E putin probabil sa ramai cu aceiasi prieteni din liceu pana la 50 de ani. Si dupa 30 de ani e mai greu sa iti faci prieteni. Asa ca fa-ti prieteni acum, la 20, 20 si ceva de ani! Nu te teme sa ii lasi sa plece pe cei care nu sunt prieteni adevarati! Pastreaza-i pe cei valorosi, care vor fi langa tine de-a lungul timpului.

Citește și:

2. Nu te bloca intr-o relatie nepotrivita

Din pacate, ca oameni, avem tendinta sa ne atasam de ceea ce ne este familiar si ne face sa ne simtim confortabil. Si, de multe ori, facem acest lucru cu oamenii. E posibil sa nu iti mai dai seama ca nu te mai potrivesti cu iubitul din liceu – pentru ca tu te-ai dezvoltat mai mult decat el -, dar sa ramai cu el din obisnuinta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: everst, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.