Setari Cookie-uri

Te iubesti pe tine insati? 7 lucruri care dovedesc ca NU

Uneori poti crede ca te iubesti pe tine insati, dar esti, de fapt, doar egoista. E o limita subtire intre a avea grija de tine si a fi indiferenta.

Daca te iubesti pe tine insati vei fi capabila sa ii iubesti si pe altii intr-un mod care sa nu fie egoist si vei fi tu insati mai fericita, pentru ca vei lucra la dezvoltarea ta ca om.

Daca afli cum sa te iubesti pe tine insati, iti faci viata mai usoara si vei deveni o femeie mai vesela, mai implinita si vei fi capabila sa impartasesti dragostea si altora, in loc sa incerci cu disperare sa obtii dragostea celorlalti. Pe scurt, dragostea care te implineste este cea care vine din tine, nu de la altii, scriu cei de la Mindbodygreen.com.

Din ce in ce mai multi oameni descopera cat de importanta e iubirea de sine. Primul pas este sa constientizezi ca ai nevoie de ea. Apoi, sa o construiesti. Sa fii preocupata de dezvoltarea ta si de dragostea ta fata de tine.

4 lucruri care arata ca nu te iubesti pe tine insati

1. Esti egoista

Daca esti egoista si te gandesti ca in felul acesta te iubesti pe tine insati, dar nu te intereseaza cum ii afecteaza pe cei din jur comportamentul tau, nu se numeste ca te apreciezi! Inseamna ca esti egoista si atat!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Yuliya Yafimik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.