Setari Cookie-uri

Draga mea fiica, doar eu si Dumnezeu stim cat valorezi

Mesajul acestei mame pentru fiica ei este INCREDIBIL. Citeste-l si tu!

Draga mea fiica,

Stai departe de barbatii care nu au nicio grija, niciun vis, nicio aspiratie. Acesti oameni nu te fac mai puternica; in schimb, exista toate sansele sa te convinga sa faci greseli si sa mergi pe drumuri pe care le vei regreta pentru tot restul vietii tale.

Fii selectiva. Respecta oamenii din jurul tau, insa asta nu inseamna ca trebuie sa arunci complimente si laude in stanga si in dreapta ta. Aminteste-ti, totusi, ca obiectivul tau este sa fii cea mai buna varianta a ta fara a jigni si fara a face pe cineva sa sufere.

Fii responsabila. Fii responsabila pentru tine si pentru toate aspectele vietii tale, pentru toate actiunile tale. Fiecare pas trebuie facut in deplin control atat pentru binele tau cat si pentru binele celor pe care ii iubesti si care te iubesc. Vei face greseli (unele majore) si este vital sa inveti din acestea si, in cele din urma, sa mergi mai departe. Aminteste-ti intotdeauna ca o greseala te face mai puternica.

Citește și:

Ajuta-i pe altii. Nu-ti fie frica de nimeni si de nimic. Vei stii ce este frica, insa trebuie sa gasesti forta si determinarea de a o depasi. Adopta o perspectiva clara si rationala in toate actiunile tale si lasa ca gandurile tale sa fie modelate de imprejurari si nu de idei preconcepute.

Ai incredere in tine si vei gasi si persoana care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti tot mai mult zi de zi. El va fi puternic pentru tine. Va lupta in fiecare clipa pentru a nu te pierde si va sta langa tine la bine si la rau. Poate ca va avea cicatrici pe suflet, iar tu il vei ajuta sa uite de ele. Vei stii ca ti-ai gasit sufletul pereche cand vei visa la o viata alaturi de el... vei stii asta dupa privirea din ochi, dupa imbratisarea calda pe care ti-o ofera, dupa siguranta pe care o ai cand esti langa el, dupa ce iti spune inima.

El nu te va trada niciodata. Si nici nu te va face sa suferi. Nu-ti fie teama sa iti asculti inima - ea stie ce vrea si ce este mai bine pentru tine. Si crede-ma, va veni o zi in care vei privi inapoi... si iti vei da seama ca ai avut cea mai frumoasa viata datorita lui.

Citește și:

Pentru ca, draga mea, tu meriti tot ce este mai frumos si mai pur in aceasta lume. Tu meriti o dragoste in povesti!

foto interior si prima pagina: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.