Femeia Alfa in relatia de cuplu. Ce calitati cauta la partenerul de viata

Femeia Alfa in relatia de cuplu. Ce calitati cauta la partenerul de viata

Femeia Alfa este foarte increzatoare in fortele proprii si este foarte ambitioasa, ceea ce inseamna ca nimic nu o poate impiedica sa-si atinga obiectivele.

Femeia Alfa este puternica, independenta, uneori intimidanta, foarte sigura pe ea si curajoasa. Ea stie ce isi doreste de la viata, in special in relatia de cuplu, asa ca nu exista riscul sa se ataseze emotional de un barbat care nu indeplineste o serie de calitati, scrie elitedaily.com.

Femeia Alfa este foarte increzatoare in fortele proprii si este foarte ambitioasa, ceea ce inseamna ca nimic nu o poate impiedica sa-si atinga obiectivele. Nu obisnuieste sa apeleze la ajutorul altor persoane pentru a-si atinge obiectivele profesionale si personale si nu se lasa descurajata de nimeni.

Avand o determinare de care foarte putine persoane dau dovada, femeia Alfa are nevoie de un barbat care sa fie inzestrat cu foarte multe calitati, pe care sa il considere egalul ei si alaturi de care sa aiba o relatie fericita. Femeia Alfa are nevoie sa formeze un cuplu cu un barbat Alfa. Adica, cu un barbat puternic, inteligent si motivat.

Ce calitati cauta femeia Alfa la partenerul de cuplu

1. O personalitate puternica este considerata un atu

Femeia Alfa considera ca viata sentimentala este foarte importanta pentru ea si are nevoie de un barbat alaturi de care sa se simta in siguranta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: solominviktor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri