Setari Cookie-uri

Tu cat valorezi? Un mesaj pe care toti trebuie sa il citim

Nu conteaza cine esti. Fa-ti timp pentru 2 minute si citeste acest mesaj.

Chad Prather a oferit o adevarata lectie de viata intr-un filmulet de doar un minut si jumatate, folosind doar o bancnota de 20 de dolari. Fiecare persoana, indiferent de ce ce li s-a intamplat in viata sau de ce au facut pentru ei insisi, este valoroasa. Fiecare om a facut greseli si va mai face. Insa trecutul unei persoane nu o devalorizeaza, indiferent de ce secrete ascunde. Fiecare dintre noi trebuie sa realizam ca nimeni nu este perfect, asa ca trebuie sa invatam sa iertam, sa lasam trecutul in urma si sa depunem eforturi sa facem lucruri frumoase.

"Suntem multi care se confrunta cu numeroase probleme, care nu au o parere buna despre ei, care nu se simt deloc bine din cauza lucrurilor prin care am trecut sau a lucrurilor care ne-au fost facute. Insa... cum ar fi daca ti-as oferi aceasta bancnota de 20 de dolari? Ai lua-o? Cel mai probabil.. da, ai lua-o.

Citește și:

Insa, inainte de a ti-o oferi, trebuie sa iti spun ceva. Chiar daca aceasta bancnota poate fi folosita pentru a face mult bine, exista sanse ca ea sa fi fost folosita pentru numeroase lucruri rele. Poate ca a fost folosita pentru a face droguri, pentru a cumpara droguri, poate ca un traficant de droguri si-a pierdut cumpatul si o persoana a murit din cauza asta, poate ca a fost folosita pentru a crea o grupare terorista. Inca o vrei? Sigur ca da...

Pentru ca, indiferent de ce s-a intamplat din cauza ei sau pentru ea, ea are valoare. Poate ca o rup, o indoi sau desenez pe ea... inca o vrei? Sigur ca da... pentru ca o autoritate mai mare decat noi i-a oferit o valoare si nimic nu i-o poate lua.

Acelasi lucru pot spune si despre tine: indiferent de ce ai facut, indiferent de lucrurile prin care ai trecut... inca esti valoros. Valoarea te defineste si trebuie sa iti amintesti asta.

Citește și:

Exista atatea lucruri pentru care as vrea sa ma intorc in trecut si sa le modific sau sa nu le mai fac deloc insa nu pot, si chiar daca oamenii din jurul meu sau chiar eu imi amintesc zi de zi ca le-am facut, inca trebuie sa imi amintesc ca cineva cu o autoritate mai mare decat a mea mi-a oferit aceasta valoare. Aleg sa traiesc asa si sa imi reamintesc zi de zi si sper ca si voi sa faceti la fel!"

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.