Setari Cookie-uri

Mesaje de Craciun - ce e important sa le spui celor dragi?

Cand trimiti celor dragi mesaje de Craciun, incearca sa nu le copiezi de undeva! Te poti inspira, dar e esential sa spui ceva personal!

Multe mesaje de Craciun sunt copiate ad literam de undeva si trimise prin sms. Exista ceva mai impersonal? Daca primesti asa ceva, nici nu iei in seama! Asa ca nu face si tu aceeasi greseala! Iti dam cateva idei, dar doar inspira-te din ele, nu le da mai departe fara sa iti pui amprenta personala!

Craciunul e o sarbatoare magica. De obicei, in aceasta perioada, iti amintesti de oamenii dragi si de cele mai frumoase clipe din trecut, dar si de traditiile care au rezistat peste generatii. Oferi cadouri, participi la mese in familie si te intalnesti cu prietenii.

Craciunul inseamna cate ceva pentru fiecare dintre noi. Insa oricui, de oriunde ar veni, ii face placere sa primeasca niste mesaje de Craciun frumoase si pline de afectiune.

Daca vrei sa le transmiti celor dragi niste mesaje de Craciun, nu trebuie sa trimiti neaparat felicitari! O poti face la fel de bine prin sms sau e-mail! Important este sa fii originala si sa il faci pe cel caruia ii scrii sa se simta special. Imprumuta niste idei de la Wishesquotes.com, dar nu le copia ca atare! Creeaza mesaje personale pornind de la ele!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Inara Prusakova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.