Sardin ofera clientilor sai o experienta senzoriala cu o savoare speciala.
comunicat de presa
Zilele trecute, alaturi de presa de specialitate, bloggeri si oameni din media, a fost inaugurat restaurantul Sardin, un nou loc de referinta pentru bucataria mediteraneana de lux. Situat in zona Unirii, pe Bulevardul Mircea Voda 39H, Sardin ofera clientilor sai o experienta senzoriala cu o savoare speciala, localul fiind inaugurat pentru iubitorii de fructe de mare, de captura, peste si in general pentru bucataria italieneasca.
Chef bucatarul cu o experienta de peste 15 in restaurantele din Italia, a colaborat cu bucatari premiati cu stele Micheline precum Vittorio Fusari si Philippe Leveille si propune un meniu cu o varietate de specialitati marchigiane pe baza de peste si fructe de mare. Pentru a raspunde si celor mai exigente gusturi, in bucatarie se folosesc doar produse de ce mai buna calitate, cele mai multe dintre ingrediente fiind aduse din Italia, iar atat paine, cu maia, cat si inghetata sau alte produse complementare sunt preparate in bucataria Sardin.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- După ce soția sa s-a pocăit, Dragoș Bucur a vorbit deschis despre credința sa: Religia e una, credința e alta...
- Pepe și soția lui, afacere de familie cu haine! Artistul și-a deschis magazin în centrul Bucureștiului
- Claudia Pătrășcanu nu deține nimic pe numele ei! A cui este, de fapt, casa unde locuiește cu cei doi copii ai săi?
Designul traditional reinterpretat mediteranean, cozy si atragator, ii apartine arhitectului Corvin Cristian, la fel si ingenioasele elemente de decor, special create pentru a intregi atmosfera spatiului.
Ideea restaurantului Sardin a luat nastere din dorinta fondatorilor de a manca bine si de a le oferi bucurestenilor posibilitatea de a savura preparate traditionale specifice zonei de Nord a Italiei si nu numai. Restaurantul se mandreste cu o varietate de vinuri care se completeaza perfect cu ideea gastronomiei italiene.
Atmosfera din Sardin este una prietenoasa si plina de voie buna. Entuziasmul se simte in aer de cand intri si este exact genul de atmosfera de care poti deveni usor dependent. Printre preparetele de baza din meniu o sa regasiti paste si risotto cu fructe de mare, peste proaspat de captura, dar si alte preparate.
- Florin Busuioc, Xonia, Sarah Prodan, alături de afaceristul Caius Covrig la deschiderea locației sale exclusiviste din Brașov
- Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov marchează primul an de activitate cu o GALĂ A EXCELENȚEI
- 15 ani de evoluție în fashion & lifestyle și inspirație pentru comunitatea Băneasa Shopping City