Setari Cookie-uri

S-a deschis Sardin, un nou restaurant cu specific italienesc din Bucuresti

Sardin ofera clientilor sai o experienta senzoriala cu o savoare speciala.

comunicat de presa

sardin
Zilele trecute, alaturi de presa de specialitate, bloggeri si oameni din media, a fost inaugurat restaurantul Sardin, un nou loc de referinta pentru bucataria mediteraneana de lux. Situat in zona Unirii, pe Bulevardul Mircea Voda 39H, Sardin ofera clientilor sai o experienta senzoriala cu o savoare speciala, localul fiind inaugurat pentru iubitorii de fructe de mare, de captura, peste si in general pentru bucataria italieneasca.

Chef bucatarul cu o experienta de peste 15 in restaurantele din Italia, a colaborat cu bucatari premiati cu stele Micheline precum Vittorio Fusari si Philippe Leveille si propune un meniu cu o varietate de specialitati marchigiane pe baza de peste si fructe de mare. Pentru a raspunde si celor mai exigente gusturi, in bucatarie se folosesc doar produse de ce mai buna calitate, cele mai multe dintre ingrediente fiind aduse din Italia, iar atat paine, cu maia, cat si inghetata sau alte produse complementare sunt preparate in bucataria Sardin.

Citește și:

sardin Designul traditional reinterpretat mediteranean, cozy si atragator, ii apartine arhitectului Corvin Cristian, la fel si ingenioasele elemente de decor, special create pentru a intregi atmosfera spatiului.

Ideea restaurantului Sardin a luat nastere din dorinta fondatorilor de a manca bine si de a le oferi bucurestenilor posibilitatea de a savura preparate traditionale specifice zonei de Nord a Italiei si nu numai. Restaurantul se mandreste cu o varietate de vinuri care se completeaza perfect cu ideea gastronomiei italiene.

Atmosfera din Sardin este una prietenoasa si plina de voie buna. Entuziasmul se simte in aer de cand intri si este exact genul de atmosfera de care poti deveni usor dependent. Printre preparetele de baza din meniu o sa regasiti paste si risotto cu fructe de mare, peste proaspat de captura, dar si alte preparate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.