Setari Cookie-uri

Pe 8 aprilie, la Veranda Mall, copiii se distreaza la cea mai spectaculoasa vanatoare de oua

Cu aceasta ocazie, Veranda Mall ii asteapta pe copii la cea mai spectaculoasa Vanatoare de oua cu baloane.

comunicat de presa

veranda mall Sarbatoarea de Paste este foarte aproape, iar cei mici sunt deja cu gandul la vacanta si la bunatati. Cu aceasta ocazie, Veranda Mall ii asteapta pe copii la cea mai spectaculoasa Vanatoare de oua cu baloane, unde surprizele se tin lant. Evenimentul va avea loc sambata, 8 aprilie, de la ora 11:00, la intrarea de la locul de joaca din exteriorul centrului comercial.

Activitatea este dedicata copiilor cu varste intre 4 si 12 ani, care vor avea ocazia sa isi demonstreze abilitatile si rapiditatea la vanatoarea de oua din ciocolata. Ei vor fi grupati in echipe si vor avea la dispozitie sute de oua din ciocolata, ambalate in baloane colorate, pe care trebuie sa le adune intr-un interval de timp determinat. Astfel, copiii sunt asteptati sa se distreze impreuna si sa profite de surprizele dulci pe care centrul comercial le-a pregatit cu ocazia sarbatorilor de Paste. Toate detaliile, precum si regulamentul sunt disponibile pe website-ul Veranda Mall.

Citește și:

Inscrierile pentru vanatoarea de oua cu baloane au loc pana pe 8 aprilie, iar cei care isi doresc sa ii aduca pe copii la eveniment, se pot inregistra in incinta mallului la biroul de informatii, pe pagina de Facebook a centrului comercial sau pot trimite un e-mail la adresa office@verandamall.ro.

Tot cu ocazia Pastelui, Veranda Mall ii intampina pe cei mici cu multe alte activitati antrenante. Labirintul Iepurasului este un alt punct de atractie pentru copii, care sunt provocati sa rezolve ghicitori si sa participe la probe speciale pentru a se intalni cu Iepurasul, personajul principal, la final fiind rasplatiti cu premii din partea centrului comercial.

La Veranda Mall, surprizele de Paste nu sunt doar pentru cei mici. Toti cei care vin la cumparaturi pentru pregatirile de sarbatori primesc instant un cozonac delicios pe baza bonurilor de cumparaturi si se inscriu in tombola, unde au sansa de a castiga marele premiu, electrocasnice in valoare de 1000 de euro.

Citește și:

Pentru a afla informatii suplimentare puteti accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.