Setari Cookie-uri

Veranda Mall va gazdui sambata aceasta Decatlonul de Board Games, un eveniment caritabil al HOSPICE Casa Sperantei

Veranda Mall va gazdui cea de-a doua editie a evenimentului caritabil Decatlonul de Board Games.

comunicat de presa

veranda mall

Pe 22 aprilie 2017, Veranda Mall va gazdui cea de-a doua editie a evenimentului caritabil Decatlonul de Board Games, o initiativa a Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei pentru dezvoltarea centrului Socio-Medical de la Adunatii Copaceni. Evenimentul va fi organizat incepand cu ora 11:00, iar timp de 10 ore, iubitorii de board games vor avea ocazia sa joace unele dintre cele mai apreciate jocuri de societate si in acelasi timp sa faca o fapta buna pentru beneficiarii Fundatiei HOSPICE.

„Decatlonul de Board Games reprezinta un nou proiect pe care il vom desfasura alaturi de HOSPICE Casa Sperantei si unde suntem bucurosi ca putem sa oferim un sprijin, impreuna cu ajutorul clientilor nostri, care se implica de fiecare data in cadrul activitatilor pe care le demaram. Ii asteptam sambata aceasta pe cei impatimiti de board games, dar si pe incepatori, pentru a continua seria faptelor bune in cadrul centrului nostru comercial.”, declara Maria Craciun, Center Manager Veranda Mall.

Inscrierile la Decatlonul de Board Games se vor face la fata locului, pe baza unei donatii, iar toate fondurile colectate vor fi redirectionate pentru dezvoltarea centrului de la Adunatii Copaceni, unde copiii care sufera de o boala incurabila vor beneficia de ingrijire gratuita.

„Sambata aceasta, bucurestenii pot sustine o cauza sociala reala, intr-o maniera creativa si provocatoare. Fondurile stranse vor fi directionate catre Centrul Socio-Medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni, ce este destinat copiilor care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiilor lor. Acestia vor gasi in cadrul centrului sprijin si alinare pentru problemele medicale cauzate de boala, dar si pentru probleme de natura sociala si materiala.”, a declarat Mirela Nemtanu, director executiv al HOSPICE Casa Sperantei.

Decatlonul de Board Games va avea doua sectiuni: Competitiile Oficiale si Zona de Casual Gaming. In cadrul competitiilor oficiale, participantii se vor juca timp de doua ore si vor avea la dispozitie cinci jocuri: Catan, Activity, Dixit, Cards against Humanity si Whist. Acestia vor concura pentru trofeul Iron Brain, ce va fi oferit la finalul evenimentului jucatorului cu cel mai mare punctaj obtinut de-a lungul celor cinci competitii. De asemenea, castigatorii fiecarei competitii vor fi recompensati cu premii din partea organizatorilor.

In zona de casual gaming vor fi disponibile aproximativ 30 de jocuri de societate diferite, accesul fiind permis tuturor doritorilor, fara inscriere. Participantii vor putea incerca o serie de jocuri puse la dispozitie de Creative Board Gaming, care au la baza strategii de rezolvare ce stimuleaza imaginatia si creativitatea.

Totodata, Veranda Mall si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei pun bazele unei colaborari de lunga durata, odata cu deschiderea magazinului Bootik by Hospice, primul charity shop din cadrul centrului comercial. In cadrul buticului vor fi comercializate produse decorative, cosmetice, carti, tricouri si nu numai, majoritatea fondurilor colectate urmand a fi redirectionate pentru sustinerea proiectului de la Adunatii Copaceni.

Pentru a afla informatii suplimentare puteti accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.