Setari Cookie-uri

Creativitate si Unicitate Made In Romania la #Creativo

Reduceri substantiale si oportunitati dedicate intreprinzatorilor si antreprenorilor pasionati de fashion.

eveniment

Noua editie a #Creativo, evenimentul brodat special pentru pasionatii de design, moda si stil, va avea loc la The Ark Bucuresti pe 27 si 28 mai. Cei care vor decide sa ia parte la #Creativo in acest an vor avea ocazia sa descopere secretele industriei textile, dar si sa ia parte la numeroase ateliere gratuite.

In decursul celor doua zile ale evenimentului, #Creativo le propune vizitatorilor o serie de peste 30 de ateliere gratuite de design vestimentar, brodat si cusut. Mai mult, vizitatorii care se vor inscrie la ateliere isi vor retusa propriile haine si accesorii sau vor pleca acasa cu produse create chiar de ei. Acestia vor fi indrumati de traineri cu o vasta experienta in domeniu de la Atelierele ILBAH si vor deveni pentru cateva ore croitori, proiectanti de tipare sau, de ce nu, designeri vestimentari.

fashion Si deoarece #Creativo este despre pasiune si frumos organizatorii au pregatit de asemenea conferinte si workshopuri concentrate pe home decorations & design, styling- consiliere vestimentara, dar si comunicare si relatii publice în fashion.

Citește și:

Clubul social de cusut si brodat reprezinta mediul perfect pentru cei care sunt la inceput in acest domeniu, dat fiind faptul ca vor fi prezenti furnizori importanti din industria textila cu accesorii specifice, materiale, tipare de croitorie si manechine. Astfel, participantii vor putea face primii pasi in aceasta industrie aparte si vor putea observa indeaproape lucrul cu diverse masini de uz casnic sau profesionist de cusut si de brodat in cadrul unor demonstratii practice din partea specialistilor de la Brodat si Cusut.

Reduceri substantiale si oportunitati dedicate intreprinzatorilor si antreprenorilor pasionati de fashion

#Creativo sustine micii antreprenori din industria fashion in scopul reinventarii constante a acesteia. In acest sens, cei interesati sa isi lase amprenta in dezvoltarea modei sunt invitati sa participe la conferintele pe teme precum accesarea fondurilor europene si de coeziune, antreprenoriat, start-up-uri si posibilitatile de finantare ale micilor afaceri in domeniul fashion.

Citește și:

fashion Vizitatorii vor avea parte de reduceri substantiale atat la cursurile de formare profesionale cat si la masinile de cusut si brodat pe care vor avea ocazia sa le testeze si astfel vor fi mai aproape de visul de a-si deschide propria afacere.

Design Made In Romania

#Creativo este un eveniment foarte apreciat, avand ambasadori precum Cristina Cioran, Oana Cuzino, Razvan Valceanu, Mirela Diaconu si Alexia, iar scopul sau principal este de a sustine creativitatea, originalitatea si unicitatea in domeniul modei, dar si antreprenoriatul romanesc. Astfel, organizatorii doresc sa ofere o alternativa la shoppingul clasic, cu creatii unice made in Romania produse de designeri cu o viziune moderna.

fashion
Tombola #Creativo

Pentru a-i sustine pe cei pasionati de industria textila si de moda, #Creativo organizeaza o tombola cu premii diverse, de la masini de cusut si de surfilat Brother, tipare de croitorie si manechine la cursuri acreditate pentru calificare profesionala in domeniul modei.

Citește și:

#Creativo va avea loc pe 27-28 mai, între orele 10:00 – 19:00, la The Ark Bucuresti. Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul oficial www.club-creativo.ro si pe pagina oficiala Facebook.

Despre #Creativo

#Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion, si targetul acestora – un public activ, tanar, în tendinte, în cautare de alternative de calitate în materie de vestimentatie si accesorii handmade. #Creativo sprijina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata suport pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala. Prima editie a #Creativo, organizata in luna aprilie 2016, a adus laolalta peste 1.500 de persoane pasionate de acest domeniu.

La cea de-a treia editie a evenimentului, se vor desfasura peste 30 de ateliere de creatie: cusut si brodat, quilting si patchwork, croit dupa tipare, design vestimentar, dar si conferinte de dezvoltare personala si de consiliere, cum ar fi consiliere vestimentara, consiliere în afaceri, fashion PR si altele.

Citește și:

Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat si Cusut, Brother si Tipare de Croitorie.

Parteneri media: Radio Guerilla, Business Woman, Radar de Media, Business Texin, Metropotam, Cosmopolitan, Femeia., Eva.ro, Life.ro, Ioana, Diva Hair, Garbo.ro, Povestea Casei, Femeia de Azi, Beau Monde, Dialog Textil, Revista Atelierul, Acasa.ro, Kudika si Breslo.

Parteneri: Prym, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Beauty One, Brigada de Voluntari si ICAN Model Management.

Eveniment sustinut de Banca Transilvania.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.