Setari Cookie-uri

Incepe sezonul petrecerilor ca in filme pe malul lacului Buftea!

Sub conducerea Grupului Divertiland, vechea baza turistica devine Buftea Lake Resort, o zona de agrement cu o varietate impresionanta de facilitati aliniate standardelor internationale de calitate.

comunicat de presa

Buftea Lake Resort
Pe 3 Iunie 2017 se deschid oficial portile celei mai spectaculoase locatii din apropierea Bucurestiului - Buftea Lake Resort. Fosta Baza Turistica Buftea, preluata de Grupul Divertiland, se relanseaza intr-un nou format, urmand a deveni in scurt timp alegerea de referinta in materie de evenimente corporate si private de amploare.

Deschisa in 1989 sub numele Baza Turistica Buftea, a fost alegerea preferata a locuitorilor oraselului Buftea pentru petrecerea timpului liber. Cu o suprafata de 30.000mp, locul era in mod continuu explorat de familii in cautare de liniste, de gasti de prieteni cu chef de scaldat si voie buna, de indragostiti care doreau sa scape de ochii multimilor. Desi complexul a trait prin oamenii care l-au indragit, adunandu-le toate povestile, Baza Turistica Buftea nu si-a atins niciodata adevaratul potential. Cu un nou nume si o echipa creativa in permanenta cautare de inedit, aceasta oaza de verdeata va fi locul in care se vor crea experiente de neuitat.

Citește și:

Sub conducerea Grupului Divertiland, vechea baza turistica devine Buftea Lake Resort, o zona de agrement cu o varietate impresionanta de facilitati aliniate standardelor internationale de calitate. Aflata la doar jumatate de ora de agitatia capitalei, Buftea Lake Resort isi propune sa devina alegerea de top a celor care isi doresc sa organizeze evenimente, sa petreaca clipe de neuitat in mijlocul naturii sau sa ia parte la evenimentele tematice organizate special pentru public.

Cand am fost prima oara la fata locului, pe langa peisaj, am fost uimita de cate posibilitati imi treceau prin minte”, a declarat Veronica Eremia, PR&MKT si Concept Developer la Carousel Events – compania din grup, care va gestiona toate evenimentele. „Lacul pare scos dintr-o poveste, m-a dus imediat cu gandul la o petrecere ca in filme, unde vizitatorii au parte de experiente unice pe sountrack de bossna nova si pe fundalul luminilor reflectate in apa.”

Citește și:

Zis si facut! De savoarea gastronomica este responsabil Grillo Restaurant, care dispune de doua saloane elegante unde se pot organiza evenimente, dar si de doua terase – una langa piscina, cealalta chiar langa lac. In plus, un cort pentru evenimente cu o capacitate de 400mp este amplasat tot pe malul apei. Buftea Lake Resort ofera cazare in bungalouri cochete pentru cei care vor sa petreaca mai multe zile in natura. Pe langa piscina, aici veti gasi un teren de sport multifunctional si unul de volei pe nisip, o galerie de tir cu arcul si un perete de escalada construit pe mai multe trepte pentru cei aventurieri. Iar daca toate acestea nu va satisfac nevoia de adrenalina, adunati-va gasca si incingeti o sesiune spectaculoasa de paintball si tir cu arcul unde va veti putea testa abilitatile de Robin Hood sau Legolas.

Un concept unic pe care Carousel Events l-a adus la Buftea Lake Resort este Pick a Picnic. In incinta locatiei, pe malul lacului, vizitatorii au posibilitatea de a se rasfata cu delicatese semnate de castigatoarea Master Chef Jesica Zamfir in locuri amenajate tematic. Cosurile de picnic pot fi alese in functie de gusturile fiecaruia, iar marile branduri pot profita de aceste locuri pentru a amenaja zonele specifice produselor si serviciilor lor.

Citește și:

Sub noul management Buftea Lake devine un resort in adevaratul sens al cuvantului, oferind posibilitatea organizarii unei game variate de evenimente: aniversari, nunti si botezuri, petreceri tematice, team building-uri, dar si competitii sportive sau concerte. Astfel ca dupa data de 3 iunie 2017, agrementul din jurul Bucurestiului va fi redefinit.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.