Setari Cookie-uri

Riviera Peroni al Café del Mar, o experienta italiana la malul Marii Negre

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro aduce rafinamentul si simbolurile stilului Italian in inima statiunii Mamaia.

comunicat de presa

Peroni Nastro Azzuro Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro aduce rafinamentul si simbolurile stilului Italian in inima statiunii Mamaia prin deschiderea „Riviera Peroni al Café del Mar”, un spatiu dedicat celor care isi doresc sa descopere cultura italiana si diferitele forme de expresie ale acesteia.

„Riviera Peroni al Café del Mar” a fost inaugurata pe 2 iunie, cu prilejul Zilei Nationale a Italiei. Astfel, Italia cea vesnic surprinzatoare a fost celebrata la malul Marii Negre, avand ca element central Peroni Piccola, un simbol desavarsit al rafinamentului italian, dar si o serie de surprize pentru toti turistii care au ales sa sarbatoreasca sosirea verii alaturi de berea italiana.

„E o mare bucurie sa fim prezenti si anul acesta la malul Marii Negre, prin inaugurarea spatiului „Riviera Peroni al Café del Mar”. Ne dorim ca aceasta vara sa fie una in stile italiano pentru consumatorii Peroni Nastro Azzurro, asa ca le promitem evenimente inspirate de pasiunea italienilor si bucuria acestora de a trai si de a se bucura de fiecare clipa in mod autentic. Benvenuto a „Riviera Peroni!”, a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director Ursus Breweries.

Citește și:

Peroni
Aflata in centrul statiunii Mamaia, „Riviera Peroni al Café del Mar” va gazdui pe tot parcursul verii petreceri efervescente si evenimente dedicate bucatariei italiene si designului. Acestea, alaturi de eleganta specifica stilului de viata Italian vor fi elementele cheie ale serilor de vara petrecute la „Riviera Peroni al Café del Mar”.

Evenimentele gazduite de „Riviera Peroni al Café del Mar” vor fi comunicate pe site-ul oficial www.peroniitaly.ro si pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, iar saptamanal, incepand cu luna iunie si pana la finalul verii, consumatorii sunt invitati sa participe la o serie de concursuri prin care pot castiga experiente VIP la „Riviera Peroni al Café del Mar”.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.