comunicat de presa

Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției Dor Regal

seriale turcestiIncepand de astazi, in fiecare luni, marti, miercuri si vineri, de la ora 23:00, timp de o luna, Happy Channel va difuza la HappyCOOLtural interviuri in exclusivitate cu actorii si creatorii serialelor turcesti Elif”, “Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel"), “Insider” (“İçerde"), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) siHeart of the City” (“Bu Sehir Arkandan Gelecek”).

In aceasta primavara, Happy Channel a organizat o actiune inedita pe piata TV din Romania! Echipa Happy s-a deplasat in Turcia, unde a realizat o serie de reportaje speciale chiar pe platourile de filmare ale marilor productii locale.

Astfel, incepand din aceasta zi, timp de o luna, Happy Channel le va prezenta telespectatorilor sai, la rubrica HappyCOOLtural din cadrul emisiunii Happy Night, interviuri exclusive realizate de Vlad Gherman cu actorii din Elif”, serialul fenomen care se difuzeaza in prezent pe Happy, dar si cu actorii din Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel"), “Insider” (“İçerde"), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) si “Heart of the City” (“Bu Sehir Arkandan Gelecek”), blockbustere turcesti care vor fi difuzate la Happy Channel.

Doinita Oancea: Tot ce fac, fac cu drag, cu multa daruire si bucurie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: