Setari Cookie-uri

Happy Channel difuzeaza reportaje speciale cu actorii din serialele turcesti

Happy Channel va difuza la HappyCOOLtural interviuri in exclusivitate cu actorii si creatorii serialelor turcesti.

comunicat de presa

seriale turcesti Incepand de astazi, in fiecare luni, marti, miercuri si vineri, de la ora 23:00, timp de o luna, Happy Channel va difuza la HappyCOOLtural interviuri in exclusivitate cu actorii si creatorii serialelor turcesti Elif”, “Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel"), “Insider” (“İçerde"), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) siHeart of the City” (“Bu Sehir Arkandan Gelecek”).

In aceasta primavara, Happy Channel a organizat o actiune inedita pe piata TV din Romania! Echipa Happy s-a deplasat in Turcia, unde a realizat o serie de reportaje speciale chiar pe platourile de filmare ale marilor productii locale.

Astfel, incepand din aceasta zi, timp de o luna, Happy Channel le va prezenta telespectatorilor sai, la rubrica HappyCOOLtural din cadrul emisiunii Happy Night, interviuri exclusive realizate de Vlad Gherman cu actorii din Elif”, serialul fenomen care se difuzeaza in prezent pe Happy, dar si cu actorii din Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel"), “Insider” (“İçerde"), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) si “Heart of the City” (“Bu Sehir Arkandan Gelecek”), blockbustere turcesti care vor fi difuzate la Happy Channel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.