Setari Cookie-uri

Noua colectie Greenery, manifestul Floria pentru natura, viata, prospetime

Greneery, cea mai noua colectie de buchete si aranjamente de flori de la Floria este realizata pornind de la culoarea anului declarata de Institutul Pantone - greenery.

comunicat de presa

Culoarea este simbolica pentru noi inceputuri, viata, aer curat, iar buchetele de flori din colectia Greenery by Floria.ro propun o apropiere de natura, o escapada vizuala din urbanul de zi cu zi.

Buchetele sunt realizate cu multa verdeata, intr-o cromatica vibranta si verde crud, iar formele sunt neregulate, iesite din tiparul clasic. Se foloseste verdeata diversa din abundenta, iar florile sunt accentuate prin contrast.

Aspectul general al colectiei este luxuriant, exotic, un manifest pentru viata si prospetime si o reflexie a naturii nerafinate, salbatice.

Pentru a fi cat mai aproape de conceptul colectiei, plantele imbinate au florescenta verde: hortensie, brunia, green tick, eryngium, ornitogalum, trachelium, cymbidium sau hypericum. Contrastul si accentuarea acestora s-au realizat prin folosirea florilor albe sau galbene precum lisianthus, trandafiri, anthurium, minirosa, bujori, alstroemeria sau solidago.

Citește și:

Greenery, o celebrare fireasca a Floria

Colectia de vara “Greenery” reflecta misiunea Floria de a aduce natura in fiecare casa si de a crea bucurie prin intermediul florilor si plantelor. Buchetele “Greenery” invioreaza orice interior si ridica tonusul celor ce le privesc.

Buchetele din colectia Greenery pot fi comandate online pe www.floria.ro, cu livrare in 2 ore de la finalizarea comenzii, in orice localitate din Romania. Astfel, buchetele de flori din colectie pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde in tara.

Intreaga colectie Greenery este disponibila aici

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.