comunicat de presa

#LETSLOVESUMMER: LIDL și Heidi Klum lansează colecția de vară

caravana lidl

Sub sloganul “Facem spectacol in bucatarie“, caravana Lidl va organiza in orase din toata tara o serie de evenimente interactive. Prin intermediul acestora, spectatorii vor putea experimenta moduri inedite prin care gatitul poate fi imbinat cu alte pasiuni iar simpla preparare a unei retete sa se transforme intr-un real spectacol.

Caravana va desfasura prima sa editie la Brasov, in perioada 3-4 iunie, incepand cu ora 16:00, in parcarea din fata Bibliotecii Judetene George Baritiu, urmand ca pe tot parcursul verii, spectacolul “Bucatar din placere” sa ajunga si in orase precum Timisoara (17-18 iunie), Sibiu (24-25 iunie), Constanta (8-9 iulie), Cluj Napoca (22-23 iulie), Oradea (29-30 iulie), Iasi (5-6 august), Mangalia (14-15 august) si Bucuresti (26-27 august).

Pe parcursul celor doua zile de eveniment, caravana va organiza la scena deschisa demonstratii de gatit sustinute de catre Chef Florin Dumitrescu si Teodora Rogobote, workshop-uri de fitness si alimentatie sanatoasa, momente de umor si jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumarate concursuri si momente surpriza oferite de invitatii speciali ai caravanei, printre care si Andrei Aradits. Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a castiga premii si vouchere de cumparaturi Lidl dar si de a participa la un concurs special sustinut de Freeway, Argus si Gelatelli, prin care pot castiga un circuit pentru doua persoane in Franta, Coasta de Azur-Valea Loarei si Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe langa multitudinea de surprize si premii pregatite de Lidl in fiecare moment, caravana „Bucatar din placere” va gazdui la finalul celor doua zile de eveniment si un concert surpriza.

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.catalog.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

La mulți ani, Lidl Tour!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: