Setari Cookie-uri

P&G sprijina educatia tehnica in Urlati: o noua sala de clasa moderna pentru elevi

Procter & Gamble si Habitat for Humanity Romania continua parteneriatul inceput in 2013 si anunta extinderea Liceului Teoretic "Brancoveanu Voda" din Urlati .

comunicat de presa

Procter & Gamble si Habitat for Humanity Romania continua parteneriatul inceput in 2013 si anunta extinderea Liceului Teoretic "Brancoveanu Voda" din Urlati cu o noua sala de clasa. Aceasta va fi construita si dotata cu sprijinul financiar al companiei si cu implicarea angajatilor P&G si va permite elevilor sa desfasoare cursuri practice si sa atinga excelenta in meseria de electronist-automatist, in care se specializeaza.

Lansata acum patru ani, Scoala Tehnica din cadrul Liceului Teoretic "Brancoveanu Voda" formeaza elevii din clasele a VIII-a si a IX-a. Pana acum, un elev care dorea sa urmeze studii tehnice era nevoit sa mearga la Ploiesti, cel mai apropiat oras din zona. Noua sala de clasa va fi inaugurata in septembrie, astfel incat elevii sa poata beneficia de conditiile de studiu moderne odata cu inceperea noului an scolar. Datorita P&G si sprijinului voluntarilor de la fabrica, noua clasa va fi completata cu o programa scolara consolidata, precum si cu oportunitati de pregatire tehnica si practica in cadrul fabricii din Urlati.

Citește și:

Acest nou proiect face parte din angajamentul P&G fata de comunitatea locala din Urlati, unde compania este prezenta cu una dintre cele mai moderne fabrici de produse pentru ingrijirea parului. In plus, noua facilitate completeaza o serie de alte activitati care vizeaza sprijinirea educatiei, precum acordarea de burse celor mai buni elevi, sustinerea participarii la concursuri regionale si nationale sau oferirea de oportunitati profesionale in cadrul P&G.

Construirea noii clase a fost posibila si datorita sustinerii autoritatilor locale si a Liceului teoretic din Urlati. De asemenea, 80 de voluntari P&G vor fi implicati in diferite faze si activitati ale proiectului.

"Suntem bucurosi ca noua noastra initiativa din Urlati va imbunatati semnificativ conditiile de studiu pentru elevii clasei tehnice a scolii. Educatia continua si valorificarea potentialului oamenilor sunt in ADN-ul nostru si suntem decisi sa ii sprijinim pe tinerii elevi din Urlati sa-si dezvolte abilitati care sa le deschida viitorul, fara a mai fi nevoiti sa plece de acasa", a declarat Elena Kudryashova, Vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est in cadrul P&G.

Citește și:

"Noi cei de la Habitat for Humanity credem cu tarie ca scoala trebuie sa se afle in centrul comunitatii. Suntem incantati sa dezvoltam parteneriatul nostru existent cu P&G cu un proiect educational prin care vom oferi un viitor mai bun copiilor din Urlati. Un spatiu adecvat de studiu va asigura elevilor posibilitatea de a dobandi competente practice si de a deveni profesionisti de succes in viitor", a adaugat Roberto Patrascoiu, Directorul National al Habitat for Humanity Romania.

Mai multe detalii despre proiect gasiti pe video-releas-ul:

Despre parteneriatul dintre P&G si Habitat for Humanity: Incepand cu 2013, P&G si-a unit fortele cu Habitat for Humanity Romania pentru a ajuta familiile nevoiase sa obtina o locuinta, prin sprijin financiar si prin voluntariatul angajatilor sai de la sediul central din Bucuresti si de la fabrica din Urlati, Prahova. In ultimii 4 ani, aproximativ 200 de voluntari P&G au lucrat pentru a construi case care au gazduit 20 de familii. P&G si Habitat for Humanity Romania isi continua parteneriatul pentru a ajuta tinerii elevi sa aiba acces la educatie, ceea ce ii va conduce spre un viitor mai bun.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.