Setari Cookie-uri

ABN System cucereste Europa cu Tellur, primul brand 100% romanesc de accesorii telecom “de export”

Tellur este declaraţia noastra de creativitate pe o piata ce se caracterizeaza prin anonimitate.

comunicat de presa

Tellur Tellur, brandul de accesorii lansat in 2016 de ABN Systems, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom şi entertainment, precum şi produse pentru activitaţi de call-center din Romania, şi-a dublat ponderea in cifra de afaceri a companiei in prima jumatate a anului, comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut, mizand pe calitatea superioara a produselor şi o reţea excelenta de parteneri de retail.

Singurul brand 100% romanesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment prezent in afara Romaniei cuprinde peste 1.000 de produse in portofoliu, grupate in principalele categorii: huse şi carcase de telefoane, protecţii din sticla pentru telefoane, cabluri, baterii externe, cabluri de date, sisteme „hands free”, carduri de memorie, caşti Bluetooth, boxe Bluetooth, cabluri de date, suporţi pentru maşina, selfie-stick, incarcatoare.

„Tellur este declaraţia noastra de creativitate pe o piaţa ce se caracterizeaza prin anonimitate. Avem produse la o calitate ireproşabila, concepute ţinand cont de exigenţele consumatorilor romani şi cu care am inceput deja sa defilam, daca se poate spune astfel, in Europa, cu succes. Brandul Tellur este prezent deja, prin parteneri de retail, in 11 ţari din Europa şi in Africa de Sud”, spune Bogdan Nedelea, fondatorul şi directorul general al companiei.

ABN Systems a fost fondat in 2002 şi in primii ani s-a dezvoltat ca distribuitor de echipamente telecom şi soluţii de comunicare mobila, cu creşteri puternice pe segmentul produselor de business, precum caşti wireless office, caşti de call-center şi echipamente telecom, iar ulterior s-a extins in zona de consumer, cu kituri „hands free”, accesorii telecom şi produse de entertainment.

In cursul anului 2016, ABN Systems a dus brandul Tellur in Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Spania, Polonia, Grecia, Ucraina, Moldova, Albania, Croaţia şi Africa de Sud prin parteneri locali. Anul acesta, extinderea continua cu Ungaria, Slovacia, Austria, Elveţia şi o ţara scandinava.

„Tellur este un brand inovator, cu produse deosebite şi in trend, cu un design tot mai apreciat şi la noi, şi in pieţele unde suntem deja prezenţi. Tellur este brandul cu care ne dorim ca oricine sa poata spune cu mandrie ca este un brand romanesc. Ne dorim ca in cinci ani Tellur sa ajunga in top 5 branduri de accesorii telecom din Europa”, spune George Barbu, director comercial ABN Systems.

Produsele Tellur sunt perfect adaptate nevoilor consumatorului actual, punand accent atat pe inovatie in dezvoltare si design, cat si pe fiabilitatate.

Printre produsele vedeta ale brandului Tellur, care vor sustine dezvoltarea acestuia in perioada urmatoare, se numara castile Morpheus Zeal, incarcatoarele certificate Qualcomm 3.0, bateriile externe 3 in 1, precum si husele de piele si carcasele premium. De altfel, in urmatoarele luni, pe piata vor fi disponibile noi produse inovatoare la nivel de design si functionalitate, precum cabluri de date imbracate in piele sau cu fir de Kevlar in interior.

Despre ABN Systems

ABN Systems International (link) este unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobila si accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro in 2016 (respectiv 9,6 milioane euro in 2015 şi 8,5 milioane euro in 2014).

Compania a fost fondata in 2002 are in prezent peste 50 de angajaţi.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.