Setari Cookie-uri

Baterii externe cu autonomie mare pentru zile de vara fara griji

E perioada aia in care nu putem porni la drum lung fara sa punem in geanta, alaturi de prietenul nostru cel mai bun - telefonul, o baterie externa.

Trist sau nu, suntem dependenti de telefonul mobil. Pana si persoanele care sunt mai putin conectate la tehnologie isi doresc telefoane cat mai performante ca sa le iasa bine fotografiile pe care le fac in excursii.

Dar ce e de facut atunci cand pe ecran apare ca mai avem doar o liniuta la baterie sau, si mai trist sugerat, sub 15%? Daca ne aflam la birou sau acasa, vom scoate incarcatorul din geanta si il vom baga in priza. Suntem salvati.

Dar daca suntem intr-un tren fara prize sau la un concert in aer liber? Aici situatia se complica. Ne vedem nevoiti sa lasam telefonul sa se odihneasca, sa ii reducem luminozitatea, sa il scoatem de pe vibratii si sa vanam apropiatii care ar putea avea la ei o baterie externa.

Bateria externa este un must have si, din fericire, sa gasesti una potrivita pentru gadget-ul tau nu reprezinta o misiune dificila.

Citește și:

Tipuri de baterii externe cu autonomie mare

Nu prea stiu eu multe despre bateriile externe, dar m-am interesat si am aflat ca trebuie sa aiba autonomie mare. Cu cat autonomia este mai mare, cu atat telefonul se incarca mai repede si iti permite sa incarci simultan doua dispozitive.

Cu o baterie externa poti incarca de la telefoane mobile la tablete, smartwatch-uri si alte dispozitive care dispun de port micro USB sau Lightning.

Baterii externe

Baterie externa Celly 6000mAh Baterie externa Mophie 6000mAh

XIAOMI Power Bank 10000mAh este un acumulator extern care ofera un grad ridicat de autonomie dispozitivelor inteligente. Are carcasa de aluminiu si dispune de un port USB si un port micro-USB.

Bateria externa Mophie Powerstation Plus Mini iti permite sa incarci simultan doua dispozitive. Aceasta are o capacitate de 6000mAh si ofera putere suplimentara pentru smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, etc.

Citește și:

Echipata cu port USB dublu, bateria Celly are o capacitate de 6000 mAh si ofera un curent de incarcare de 2.1A. Poate fi folosita pentru a incarca tablete, MP3 playere, GPS, seturi de casti Bluetooth si difuzoare.

Acumulatorul extern ASUS Zen Power Pro, 10050 mAh, dispune de o tehnologie PowerSafe ce controleaza temperatura, tensiunea de intrare si de iesire, asigurand siguranta maxima in timpul procesului de incarcare. Are o putere de incarcare ultra-rapida, suport Qualcomm® Quick Charge 2.0 (port 1).

Baterii externe

Acumulator extern Asos 10050 mAh Baterie externa Xiaomi 10000 mAh

Ce trebuie sa stii despre bateria externa

Chiar daca pentru unii este doar un acumulator care le incarca gadget-ul atunci cand nu se afla in apropierea unei prize, sunt cateva chestii legate de bateria externa pe care ai vrea sa le afli inainte sa iti achizitionezi una:

Citește și:
  • Fiecare model de baterie externa are un port Micro USB dedicat pentru incarcarea acesteia. In pachet este inclus un cablu USB - Micro USB cu ajutorul caruia poti incarca bateria externa.
  • Bateria externa nu poate afecta capacitatea sau durata de viata a bateriei interne a telefonului.
  • Cate reincarcari poti obtine de la un acumulator extern? Daca acesta are 6000 mAh si vrei sa incarci un iPhone 6, se poate ajunge la 3 incarcari, iar daca e vorba de un Samsung s6, se pot efectua 2 incarcari.

Cam atat am avut eu sa va spun despre bateriile externe. Nu stiu daca m-am facut inteleasa sau nu, concluzia este ca trebuie sa iti iei neaparat vara o baterie externa pe plaja sau oriunde pleci in concediu. Sa nu uitam de concerte si festivaluri!!

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By iceink

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.