Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru barbatul din zodia Rac

Odata ce ajungi sa cunosti un nativ al zodiei Rac o sa stii exact ce cadou sa ii faci de la aniversare la aniversare.

Despre barbatii din zodia Rac numai de bine. I-am intalnit, i-am cunoscut mai bine, mi-au fost colegi si prieteni, mi-au fost admiratori si iubiti (primul meu iubit - mult spus iubit, eram in clasele primare - a fost in zodia Rac).

Barbatul Rac este politicos, galant, prietenos si familist. Tine foarte mult la familie si la valorile traditionale, cauta siguranta, incredere si stabilitate intr-o relatie, dar este si o fire foarte pasionala.

Te indragostesti repede de el si nu trebuie sa treaca multi ani de relatie ca sa simti ca el este barbatul potrivit. Barbatul Rac este sensibil si cauta o femeie care sa fie dispusa sa ii ofere in orice moment dovezi de iubire si de fidelitate, pe care la randul lui stie sa le si ofere.

Cadouri deosebite pentru barbatul Rac

Fiind o persoana traditionalista, barbatul din zodia Rac tine la valorile trecutului, nu uita de unde a plecat si nici familia, chiar si atunci cand se afla la km departare de casa.

Citește și:

Prin urmare poti sa-l surprinzi cu o rama foto deosebita in care stau sa fie admirate fotografii din copilaria lui.

Barbatului Rac ii place sa manance si se relaxeaza petrecandu-si timpul in bucatarie. Un cadou care sa-i fie de folos in aceasta camera o sa-l incante mai mult decat te astepti.

Poti alege de la un magnet pentru frigider si stergare de bumbac pana la un set de pahare sau cutii pentru depozitarea condimentelor (tine cont de faptul ca bucataria lui este amenajata cu foarte mult bun gust si toate obiectele sunt speciale in felul lor).

Rafinat, mereu atent la felul in care se imbraca si cu un simt estetic dezvoltat, nativului din zodia Rac ii plac gadget-urile dintre cele mai performante. O tableta sau un iPhone negru vine perfect in completarea stilului sau elegant.

Cadouri zodia Rac

iPhone 7 32 GB Rama Foto Kube Cutie din portelan

Cadouri in ambalaje personalizate

Nu doar cadoul in sine este important. Barbatul Rac trebuie surprins inca de la ambalaj, asa ca ar trebui sa depui putin efort si sa cauti o cutie draguta, o hartie de impachetat inedita si, de ce nu, o felicitare in care sa-i lasi amintire cateva cuvinte din suflet.

Citește și:
  • Iubirea vine de Crăciun la Reserved
  • 5 idei de cadouri de nuntă pentru iubitorii de vin
  • 20 de idei de cadouri de Crăciun pentru EL

Crede-ma ca nu o sa citeasca si apoi o sa uite de ea, felicitarea aceea isi va gasi locul in cutia lui cu amintiri. Fiecare Rac pastreaza intr-un raft o cutie de amintiri.

Sau ai putea tu cu manuta ta si incropesti un ambalaj personalizat. O sa aprecieze cel mai mult un astfel de gest, pe care il va fotografia si il va pune pe Instagram!

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.