Festivalul international de Teatru de Strada Bucuresti - B-FIT in the street

Festivalul international de Teatru de Strada Bucuresti - B-FIT in the street
Kudika
5 Iulie 2017

Al doilea weekend de festival este ocazia perfecta pentru ca personajele de jucarie Brick People si circarii Stripes Circus sa ia cu asalt Calea Victoriei. in Centrul Istoric si strada Lipscani, oamenii-oglinda Mirror Family si oamenii-ghivece de flori Flower Pots starnesc amuzamentul celor mari si fascinatia celor mici, cu fiecare aparitie.

Vertical Show, spectacolul trupei italiene Wanted, este o comedie vizuala ale carei numere de acrobatie se imbina cu proiectiile video. Reprezentatia de teatru vertical din Piata Universitatii este o incursiune in jocurile video vintage, o fuziune intre grafica 2D si miscarile 3D live ale actorilor acrobati.

Al doilea weekend de festival este ocazia perfecta pentru ca personajele de jucarie Brick People si circarii Stripes Circus sa ia cu asalt Calea Victoriei. in Centrul Istoric si strada Lipscani, oamenii-oglinda Mirror Family si oamenii-ghivece de flori Flower Pots starnesc amuzamentul celor mari si fascinatia celor mici, cu fiecare aparitie. Spectacolul trupei de roboti Pipe Men, din Parcul Kretulescu, asteapta publicul la o repriza de suspans si suprarealism, iar tobosarii Glow Drums vor straluci pe ritmuri antrenante, dupa lasarea serii, in centrul orasului.

Spectacolele romanesti Parizianca si Flamestorm, anulate in primul weekend de festival din cauza conditiilor meteo nefavorabile au fost reprogramate. Reprezentatia Teatrului Masca, Parizianca a fost reprogramata pe 9 iulie, in Parcul Kretulescu (intre orele 19:00 si 20:00). Spectacolul trupei Flamestorm a fost reprogramat in al treilea weekend de festival, pe 15 iulie, in Piata Universitatii, unde vor avea loc doua reprezentatii: 21.40-22.00, 22.15-22.35.

Parteneri media: TVR, Europa FM, Bucuresti FM, RFI Romania, Radio Romania Cultural, Radio Romania International, BUSINESS REVIEW, Femeia, Romania Pozitiva, orasulm.eu, news.ro, inoras.ro, urban.ro, ziarulmetropolis.ro, getlokal.ro, kudika.ro, eva.ro, Blitztv.

Festivalului International de Teatru de Strada Bucuresti – B-FIT in the Street! - Program weekend 02 – 7,8,9 IULIE 2017

7 iulie 2017

19:00 – 19:30 – Piata Universitatii - Mascota

19:00 – 20:00 – Centrul istoric – Still(L) Urban

19:00 – 19:45 – Piateta Odeon - Street Magic

19:00 – 19:30 – Centrul istoric / Lipscani – Brick People

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri