Setari Cookie-uri

Festivalul international de Teatru de Strada Bucuresti - B-FIT in the street

Al doilea weekend de festival este ocazia perfecta pentru ca personajele de jucarie Brick People si circarii Stripes Circus sa ia cu asalt Calea Victoriei. in Centrul Istoric si strada Lipscani, oamenii-oglinda Mirror Family si oamenii-ghivece de flori Flower Pots starnesc amuzamentul celor mari si fascinatia celor mici, cu fiecare aparitie.

comunicat de presa

Numerosi bucuresteni si turisti au participat in weekendul 1-2 iulie la deschiderea celei de-a noua editii a festivalului care transforma Capitala in punct de atractie turistica timp de o luna.

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a marcat inceputul sezonului estival, pe 1 si 2 iulie, cu primul weekend al Festivalului International de Teatru de Strada Bucuresti – B-FIT in the Street!

Evenimentul a debutat la ora 19:00, in Parcul Unirii, unde pasionatii de teatru de strada au intampinat personajele fantastice, artistii pe catalige si dansatorii unor companii de teatru din Italia. Acestea au pornit in parada, spre Piata Constitutiei, unde seara s-a incheiat cu spectacole grandioase si momente emotionante. Osa Show, grandioasa productie a companiei Sonics, a tinut publicul cu sufletul la gura, cu numere captivante de acrobatie la mare inaltime. in ultima parte a serii, Carillon 3.1 a dus spectacolul nocturn la un alt nivel. Suspendati la 80 de metri deasupra solului, artistii trupei Kitonb au combinat dansul aerian cu acrobatii executate la limita. Din programul zilei de 2 iulie amintim Sky Dance – Molecole Show, spectacolul nocturn prezentat in premiera in Romania, care a incheiat seara de duminica. Povestea de iubire a celor doi acrobati, care se inalta cu un manunchi de baloane luminoase, pe acorduri muzicale, a uimit publicul din Piata Universitatii. Adrenalina si romantismul s-au impletit intr-un numar care a combinat gratia miscarilor de dans si emotia zborului la zeci de metri deasupra publicului.

Citește și:

Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti – B-FIT in the Street! continua cu urmatorul weekend de distractie. intre 7 si 9 iulie, Centrul Istoric, Calea Victoriei si Piata Universitatii devin din nou taramul fanteziei si al personajelor de poveste. Cele 13 statui vivante ale spectacolului Still(l) Urban de la Teatrul Masca dau viaţa unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinanta, in Centrul Istoric. Trupa Birdmen din Olanda pune stapanire pe Calea Victoriei, cu o parada de creaturi misterioase, luminate in culori diverse.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.