Setari Cookie-uri

Floria sarbatoreste 7 ani de pasiune si experienta in livrarea de flori

In iulie, Floria sarbatoreste 7 ani de la primul buchet de flori livrat.

comunicat de presa

In cei 7 ani de la lansare, Floria a livrat peste 200.000 buchete si aranjamente florale si a vandut peste 1 milion de trandafiri.

Și, de vreme ce fiecare dintre noi se raporteaza, adesea, la cei 7 ani de acasa, incepand cu 18 iulie, Floria începe sa se raporteze la cei 7 ani de experienta. Povestea Floria a inceput online, cu Floria.ro, insa continua astazi si offline, cu cele cinci florarii deschise in Bucuresti si Ploiesti, dar si cu proiectele inedite de decoruri florale pentru evenimente sau amenajari florale interioare si peisagere.

#Floria7Ani: peste 100 cereri in casatorie

Buchetele livrate de Floria in cei 7 ani de activitate au fost martore la peste 100 de cereri in casatorie. La cererea indragostitilor, echipa a creat un pachet special pentru cererea in casatorie, care asigura o experienta memorabila intr-unul dintre cele mai frumoase momente din viata de cuplu.

Citește și:

#Floria7Ani: peste 100.000 declaratii de iubire

Fiecare buchet livrat prin Floria.ro este insotit de o felicitare. Mesajul cel mai popular este unul simplu, insa extrem de puternic: Te iubesc!. Mai mult de jumatate dintre buchetele livrate de Floria au fost insotite de acest mesaj.

#Floria7Ani: 1 milion de trandafiri

Cea mai populara floare aleasa de romani pentru a-si exprima sentimentele ramane de-a lungul anilor, trandafirul. In buchetele Floria au fost livrati peste 1 milion de trandafiri. Unul dintre pachetele care reflecta experienta Floria este pachetul Cucereste-o!, care cuprinde 101 trandafiri livrati in trei etape, pentru a asigura o experienta demna de impartasit si amintit.

Cu ocazia aniversarii celor 7 ani, Floria lanseaza si un concurs, prin care ii rasplateste pe cei ce ofera flori. Conceptul acestuia exprima atat pasiunea pentru flori, dar si experienta in crearea si livrarea de buchete: un city break pentru doua persoane in Olanda. Detalii disponibile aici

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.