Setari Cookie-uri

Sticle de apa si lichide pentru o vara torida

O plimbare lunga in aer liber si orele petrecute in sala de fitness necesita multa hidratare. Asigura-te ca ai intotdeauna la tine un recipient simpatic pentru bautura ta preferata.

Hidratare, hidratare si la felul doi tot hidratare. Apa, apa, ceai si limonada. Cam dupa asta ar trebui sa ne ghidam viata in tot sezonul estival.

Ca sa fie posibil acest lucru, e nevoie sa avem mereu in geanta o sticla cu apa.

Eu, spre exemplu, ca sa plec la drum linistita, imi iau mereu apa de acasa ca sa nu fiu nevoita sa astept pana la cel mai apropiat chiosc ca sa ma alimentez. Nu mereu am timp sa fac opriri, in cele mai multe zile ma grabesc sa prind autobuzul si sa ajung cat mai repede la birou. Ca sa nu mai zic de plimbarile in afara orasului sau a tarii, cand ajung in locuri mai putin populate de magazine si e posibil sa nu am de unde sa ma aprovizionez.

Sticle de apa si lichide cu modele simpatice

Asa ca mi-am achizitionat o sticla din plastic pe care o umplu dimineata cu apa cu lamaie si seara, cand se termina programul si ma pregatesc de cele doua ore pe care le pierd pe drum, cu apa curata si rece.

Citește și:

Pastrez aceeasi sticla, pe care am grija sa o spal cu atentie dupa fiecare utilizare, si pentru bauturile sezonului rece.

Alege si tu un recipient pentru lichide care sa-ti placa atat de mult incat sa te faca sa bei apa, ceai si limonada mai des decat ai facut-o in anii trecuti.

Sticle de apa si lichide

Sticla de apa cu mesaj simpatic Recipient pentru lichide Sticla din plastic galben 0,6L

Sticle de apa si lichide cu storcator si blender

Am avut o perioada in care singura apa care imi potolea setea era apa de la chiuveta. Cred ca se aplica si acum, motiv pentru care cred ca am nevoie de o cana cu dispozitiv de filtrare.

O astfel de cana reduce depunerile de calcar si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinet, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum si majoritatea pesticidelor.

Blenderul cu storcator de citrice vine la pachet cu doua sticle. Doua sticle cu marimi diferite in care poti depozita apa, dar si smoothie-uri sau bauturi energizante preparate acasa.

Citește și:

Sticla cu storcator este cea mai la indemana, fiind un dispozitiv special creat pentru excursii. Acest gen de sticla ajuta la marirea consumului de apa, aromand-o si facand-o mai sanatoasa datorita adaosului de suc natural de lamai, portocale sau grapefruit.

Sticle de apa si lichide

Cana filtrare apa Blender cu storcator + 2 sticle Sticla cu storcator

La sfarsit te las sa meditezi la un citat care pe mine m-a motivat sa beau mai multa apa: "Apa este singura bautura pentru un om intelept." - vorba spusa de filozoful american Henry David Thoreau.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Jacob Lund

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.