Setari Cookie-uri

Vopsea cu aspect tabla de scris pentru proiecte educative cu cei mici

Proiectele educative cu cei mici si chiar proiectele tale DIY devin mai interesante atunci cand ai la dispozitie un intreg perete colorat.

Cea mai emotionanta surpriza pe care mi-a facut-o cineva a constat intr-un mesaj scris de buna mea prietena pe peretele din bucatarie atunci cand am venit pentru prima oara la ea impreuna cu iubitul meu. Ne invitase sa luam cina impreuna, asa ca pe langa meniul delicios, amenajase un perete intreg numai pentru noi, cu scrisuri si desene.

A fost cea mai calda, originala si emotionanta intampinare.

Asta este prima si singura, momentan, amintire a mea legata de vopseaua cu aspect tabla de scris, vopsea pe care o recomand cu drag celor care obisnuiesc sa isi surprinda familia si prietenii cu mici surprize zi de zi.

Vopsea cu aspect tabla de scris pentru familie

Insa vopseaua cu aspect tabla de scris nu este doar pentru mesaje haioase si desene dragalase. Acest tip de vopsea este si pentru lectiile particulare cu cei mici.

Daca pe vremea mea se obisnuia sa se iasa in fata blocului si sa ne jucam de-a scoala scriind pe usile din tabla (de la scara, de la ghena, de la centrala, de la garaj), acum este pusa la dispozitia parintilor si a copiilor vopseaua cu aspect tabla de scris.

Citește și:

Sa recunoastem, copiii nu se mai strang la scara ca sa joace jocurile copilariei noastre, asa ca trebuie facut in asa fel inca orele petrecute in casa sa imbine utilul cu placutul.

Astfel, peretii casei pot fi partasi la lectiile de desen si chiar la orele de matematica si literatura. Interesul unui copil o sa fie prelungit daca proiectele educative se vor muta de pe foaie pe peretii viu colorati.

Vopsea cu aspect tabla de scris

Vopsea tabla de scris lime Vopsea tabla de scris neagra Vopsea tabla de scris roz

Vopsea cu aspect tabla de scris in nuante diferite

Vopseaua tabla de scris se gaseste in nuante de verde, rosu, galben, mov, roz, albastru, dar si negru - aceasta imitand cel mai bine tabla de scris. Ea poate fi aplicata pe o gama varianta de materiale cum ar fi pereti, lemn, metal, plastic si sticla. Se inlatura cu usurinta, doar cu apa si sapun.

Vopseaua cu aspect tabla de scris aduce culoare, un plus de energie pozitiva si multe zambete in casa. Gandeste-te doar la toate citatele motivationale pe care le poti scrie si le poti schimba de la o zi la alta. Gandeste-te la declaratiile de iubire pe care le poti face intr-un mod original.

Citește și:

Poti chiar sa faci o sedinta foto in fata peretului si sa ii schimbi aspectul ca sa para ca te-ai aflat intr-un studio profesionist.

Dar, pentru inceput, ia in calcul binele pe care il poti face celor mici cu un perete colorat pe care sa invete sa scrie, sa deseneze, etc. O sa ii atraga, o sa ii motiveze.

Plus de asta, daca este vorba de un perete din camera lui, o sa se bucure ca in fiecare saptamana sa intre intr-o alta poveste desenata.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Robert Kneschke

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.