Setari Cookie-uri

Oferte actuale cu telefoane mobile la abonament in principalele retele de telefonie

Vine un moment in viata in care realizezi ca telefonul mobil nu mai este un moft, ci o necesitate. Job-ul si proiectele in care ma implic ma "obliga" sa am un telefon mobil nu doar bun, ci super performant.

Am nevoie de un telefon care sa aiba semnal maxim oriunde m-as afla, sa realizeze fotografii HD, sa filmeze la fel de bine ca o camera de pe platourile de filmare, sa aiba o memorie de stocare foarte mare, iar abonamentul sa includa multi giga de net.

Sunt abonata a retelei de telefonie Vodafone si voi continua sa fiu, insa cautarile mele pentru acest material nu s-au oprit aici.

Telekom si Orange sunt celelalte doua mari retele de telefonie care cauta sa isi rasplateasca abonatii cu oferte tentante. Iata ce ne pun la dispozitie in perioada aceasta:

Smartphone-uri actuale la oferta cu abonament Vodafone

In reteaua Vodafone, un Samsung GALAXY J3 din 2016 poate fi achizitionat la pretul de 0 euro, cu pachetul RED 15. RED 15 inseamna 3GB internet pe mobil national, nelimitat minute si SMS-uri in orice retea nationala si roaming SEE si 300 minute internationale cu 15 euro pe luna timp de doi ani.

Citește și:

Samsung GALAXY J3 are memorie de 8GB (poti stoca peste 5000 de poze), camera 5MP si un ecran HD de 5 inch.

Huawei P9 Lite 2017 poate fi achizitionat cu 0 euro la pachetul Super RED 22. La super RED 22 platesti 22 euro pe luna, timp de doi ani, si beneficiezi de 5GB internet pe mobil national, nelimitat minute si SMS-uri in orice retea si roaming SEE si 600 minute internationale.

Huawei P9 Lite are un display de 5.2 inch FullHD si memorie 16GB.

Smartphone-uri la abonament in Vodafone

Samsung GALAXY J3 2016 Huawei P9 Lite 2017

Oferte la smartphone-uri la abonament in Telekom

La Telekom, Samsung GALAXY S7 Edge costa 1798,95 lei, pret cu abonament nou - 25 euro/luna. Beneficiezi de nelimitat minute si SMS-uri in retelele monile Telekom Romania, nelimitat minute si SMS-uri nationale, 6.6 GB trafic de date national la viteza 4G si nelimitat minute international in zona 1.

Samsung GALAXY S7 Edge are 32GB, vine echipat cu un centru de control special pentru jocuri si functii, cum ar fi inregistrarea in timpul jocului si este rezistent la apa si la praf.

Citește și:

Tot in reteaua Telekom gasim telefonul Huawei P10 Dual SIM la 1178,95 lei (redus de la 2599 lei) cu abonamentul Mobil 25. Beneficiezi de nelimitat minute si SMS-uri in retelele monile Telekom Romania, nelimitat minute si SMS-uri nationale, 6.6 GB trafic de date national la viteza 4G si nelimitat minute international in zona 1.

Huawei P10 Dual SIM are 64GB, camera dubla (portretele realizate cu ajutorul camerei Leica vor oferi un efect de luminozitate 3D) si este prevazut cu un super incarcator - cel mai rapid dispozitiv de reconectare.

Smartphone-uri la abonament in Telekom

Samsung GALAXY S7 Edge Huawei P10 Dual SIM

Telefoane mobile bune la oferte tentante cu abonament in Orange

Orange vine cu oferte speciale si la telefoanele Apple. iPhone 6s Plus costa 412,72 euro (899 euro pret intreg) cu abonamentul Orange Me 43. Orange Me 43 inseamna 11 GB internet national din care 9.38 GB limita in roaming SEE, nelimitat minute si SMS-uri nationale si in roaming in SEE, 600 minute internationale, plus bonus in Orange TV Go, Movie Go Unlimited inclus si acces la canale TV si Liga 1 Orange, trafic de internet nelimitat.

Citește și:

iPhone 6s Plus are 16GB, coprocesor de miscare M9 integrat, impresioneaza cu o noua generatie multi-touch - 3D Touch, poze de 12 MP si videoclipuri 4K.

iPhone 7 Plus poate fi achizitionat la 439,19 euro cu Orange Me 43. Beneficiezi de 11 GB internet national din care 9.38 GB limita in roaming SEE, nelimitat minute si SMS-uri nationale si in roaming in SEE, 600 minute internationale, plus bonus in Orange TV Go, Movie Go Unlimited inclus si acces la canale TV si Liga 1 Orange, trafic de internet nelimitat.

iPhone 7 Plus are 128 GB, software iOS 10, rezista la apa si la praf, rezolutia camerei este de 12 MP, ofera cea mai mare luminozitate si gama cromatica pentru un afisaj de iPhone, cel mai puternic procesor de smartphone din toate timpurile.

Telefoane mobile cu abonament in Orange

Apple iPhone 7 Plus Apple iPhone 6S Plus


Mai departe depinde doar de tine care telefon merita sa fie al tau la abonament. Gandeste-te bine la ce ai nevoie de el si cati bani merita sa investesti in functie de necesitati!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.