Setari Cookie-uri

Cadouri pentru iubitorii de vin: 6 sugestii super

"Oamenii sunt ca vinul: timpul ii acreste pe cei rai, dar sporeste calitatea celor buni." [CICERO]

Exista printre cititoarele mele iubitoare de vin? Exista! Pentru ca vinul este o licoare magica, feminina, eleganta, boema. Unei femei ii sta bine intr-o rochie eleganta cu un pahar de vin in mana. Buze date cu ruj, unghii rosii, bijuterii stralucitoare, parfum apetisant...

Dar asta-i alta poveste si nu e momentul ei, pentru ca materialul de astazi nu este exclusiv pentru femei, ci si pentru domni.

Daca ai un prieten, un frate, un tata sau un sot care savureaza dupa fiecare cina un pahar cu vin, citeste in continuare si vezi cateva recomandari de cadouri pe placul lor.

Pana sa ajungem la tipurile de vin (nu poti merge la un pasionat de vin fara sa ii duci in dar o sticla de vin, de preferat sa nu se afle deja in colectia lui), sunt cateva obiecte de care pasionatii de vin au nevoie.

Obiecte pentru pasionatii de vin

Poti alege din sutele de modele de pahare pentru vin, suporturile si cutiile pentru vin, perne si placute decorative cu peisaje si mesaje ce fac referire la vin, dar si alte obiecte foarte utile.

Citește și:

Aeratorul pentru vin. Este creat pentru vinul rosu, pentru a-i accentua notele si pentru a face degustarea mai calitativa. Aeratorul se prinde si se fixeaza pe orice sticla, oxigenand vinul in timpul turnarii fara a mai fi nevoie de folosirea unui decantor.

Cunoscatorii stiu ca un vin de calitate trebuie servit la o anumita temperatura, de aceea este nevoie de un racitor de vin care nu afecteaza aroma. Accesoriul poate fi folosit atat pentru vinul rosu cat si pentru cel alb, temperatura instrumentului putand fi scazuta prin pastrarea in congelator.

Desi are un pret destul de piperat pentru un accesoriu, tirbusonul electric marca Peugeot o sa dea bine in colectia oricarui iubitor de vin. Datorita motorului electric, alimentat de baterii reincarcabile, tirbusonul electric scoate rapid dopurile sticlelor de vin, printr-o simpla apasare de buton.

Citește și:

Cadouri pentru iubitorii de vin

Aerator vin Bordeaux Racitor de vin Tirbuson electric Peugeot

Vin de Romania, Spania si Chile pentru pasionati

Nu-s mare bautoare de vin, dar imi aduc aminte exact ca din cele pe care le-am degustat au fost cateva care mi-au placut la nebunie.

Imi place vinul din Romania, bineinteles, si de Spania, probabil pentru ca este tara mea de suflet si daca chiar vreau sa ma mut acolo, trebuie sa ma obisnuiesc cu bautura lor, dar cel mai tare m-a impresionat un vin absolut delicios din Italia.

Pentru iubitorii de vin, insa, toate vinurile sunt bune. Din Romania, Spania, Italia, Chile, America, Moldova, Franta... trebuie sa aiba cate un sortiment din fiecare tara, tu tot ce poti sa faci este sa alegi sticla cea mai deosebita si sa cauti informatii si pareri despre vinul ales, inainte sa il achizitionezi si sa il faci cadou.

Sortimente de vin

Vin demidulce Sfanta Ana Vin rosu sec din Spania Vin rosu sec din Chile

Citește și:

Si nu uita sa adaugi o felicitare pe care sa notezi unul dintre urmatoarele citate:

"Accept orice filozofie, daca e stropita de un vin bun." [VALERIU BUTULESCU]

"Vinul bun iti vorbeste despre el la ureche. Cel prost se lauda in gura mare." [TUDOR MUSATESCU]

"Vinul e toiagul batranetilor si nebunia tineretilor" [ANTON PANN]

"Trebuie sa te imprietenesti cu vinul si sa-l alegi pe acela care merita sa-i spui "dumneavoastra"!" [FANUS NEAGU]

"Cine nu iubeste deloc vinul, femeile, cantecul, va ramane prost toata viata." [MARTIN LUTHER]

"Binecuvantata fie vita de vie si femeia, singurele daruri ale naturii care produc bucurie deopotriva si saracului si bogatului." [MARIA TEREZA]

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.